- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е от секса
MI az ne mislq 4e si zadrustena.I az si imam nqkakuv strax ot sexa( i az sum si devstvenna) I na men mi se e slu4valo da me e gnus ot "atributite" na nqkoi ot mujki pol,No sum na mnenie ,4e kogato si s edin 4ovek,kogato go obi4a6... prosto ne moje da te e gnus ot nqkoq 4ast ot tqloto mu.A i xorata v dne6no vreme se poddurjat.Nqma da e nqkuF MIrizliF(da se nadqvame) I! Mislq 4e e nai-vajna psixi4eskata naglasa.Fizi4eski ve4e sas sigurnost si gotova za sex. Vajnoto e da zapo4ne6 da go priema6 kato normalna 4ast v ob6tyvaneto mejdu dvata pola.A kolkoto do goleminata na gurdite ti... Misli6 li 4e tova e nai-vajniq i opredelq6t faktor v otno6eniqta ti s edin 4ovek? Ako edin muj te ceni kato 4ovek i te yvajava,goleminata na gurdite ti ne bi trqbvalo da e 4ak takuv golqm problem za nego!
A za Jigolo.. zabravi! Osobenno 6tom stava vupros za purvi put. Smqtam ideqta za glupava! PRosto iz4akai PRAVILNIQ 4ovek.Ima6 o6te mnogo vreme na razpolojenie,ne se zatvarqi v sebe si. I drugoMislq 4e ako bqx muj za men bi bilo 4est da sum purviq na nqkoq jena!!! E,ihih pone az taka si mislq
![]()
Ta izvoda ot vsi4ki prostotii ,koito izrusix e :
"Za vseki vlak si ima putnici" ( Tfa pone sa go kazali xorata,ne e moe proizvedenie => Moje i da e vqrno!!! )![]()