Of ,moje da me smetnete za zadrystena ma mai go iskam ,na 20g sym i sym devstvena ...oshte me e strah ot seksa,a kato gledam mladoto pokolenie go pravi na po 11-12g,ta men chak sram me hvashta..uj tyrsih choveka ,koitoda e mil i da ne se ebava i hvali iz cqloto gradche kakva karikatura sym bila i taka ne go otkrih...vsi4ki na koito ppopadnah bqha edna stoka (nqmam golqmi kriterii) obichah edno momche ,uj shtqhme da go napravim a toi kato vidq ,che sym s malki gyrdi se izplashi i me obijda ...otvratih se ot nego ,vednyj s edno momche se celuvahme dosta strastno i zapochna da se syblicha ,kato si go izkara ,men mi se dopovryshta ,nz shto taka ama mnogo kofti ..izbqgah ,vednyj me naplashiha na tema Seks.. i nz strah me i syshto taka SRAm .. i mai sha si ostana devstvena za cql jivot,a kato poostareq oshte malko she si osinovq edno dete i gotovo .. moje i bez Seks,vse pa sym na 20 i oshte ne sym umrqla ..ponqkoga ,makar i rqdko mi se e iskalo da go napravq,ama mi e shube ..imam chuvstvo ,ch e s choveka kogoto legna shte mi se p odigrae i izrita kato mrysno kuchence daite syvet kakvo da pravq .. a za jigulo nz dali ima v grada i ako e da koi znae kolko sa skypi
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Vyi nedei taka..... osinovqvane ala bala.... Spored men,az ako bqh na tvoe mqsto nqma6e da mi puka 4e sym devstvena na 20 az za pryv pyt go napravih na 18 i do predi tova bqh si gorda 4e sym devstvena za6toto v na6i dni mai devstveni ima samo ot bebeta do 10 godi6ni.... koeto e jalka gledka spored men..... ne se ot4aivai taka,vse 6te si sre6tne6 "princa" i az si vikah "te vsi4ki iskat samo da go pravqt i posle kato si polu4at koeto iskat 6te me ostavqt" no obiknah sega6niq si fr i mu se doverih i razbrah 4e ne e iskal da sme zaedno samo zaredi tova.Tyi 4e ne govori taka.... vse 6te nameri6 to4niq 4ovek