- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесваме се но не можем да сме заедно : (
много харесвам едно момче а и той ми призна че ме хареса но сме от един клас и от опит знам че ако започнем да ходим и после скъсаме ще се получи много неловко а сега сме наи добри приятели и приятелството ни ще се развали а и не само почти всичките ни познати не ни удобряват като двоика но си пасваме идеално мислим и правим всичко по един и същи начин какво да направя да поема ли риска да трягнем?
ДА![]()
не трявбва да се влияеш от чуждото мнение
Napulno sm suglasna !!!Гост Пуснато на: 26.02.8 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ДА
Da ne ti puka kakfo mislqt ili govorqt drugite....Ta ti nqmash li sobstfeno mnenie ?!?!?YcneX !
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Първоначално написано от sexy_macka
To4no =D>
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
Първоначално написано от bad_baby_girl
Ve4e sme 4etirima na tva mnenie!!! Da ne ti puka kvo mislqt drugite,tva si e tvoq jivot we da mu e*a maikata.
ти го харесваш,той те харесване си поставяйте глупави пречки.Защо трябва да мислите за бъдещето,за обстоятелствата,за хората...Това е вашия живот,това е вашата любов,не я пропилявайте,защото след време ще съжалявате.Живейте за мига,а не заради хората.Още не сте тръгнали,пък мислите за късане..Бъдете си щастливи и се опитвайте със всеки изминал ден да заздравите връзката си(ако все пак се решите да направите тази крачка)GO! \
/
znachi suveta e obsht i krainiq otg ot fsichki e Da ne ti puka ot drugite,ne im obrushtai vnimanie,jivei si jivota i pravui,tova koeto NA TEB ti haresfa !!!the_green_man Пуснато на: 26.02.8 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
bad_baby_girl написа:
sexy_macka написа:
Цитат:
Гост Пуснато на: 26.02.8 Заглавие:
ДА
Napulno sm suglasna !!!
Da ne ti puka kakfo mislqt ili govorqt drugite....Ta ti nqmash li sobstfeno mnenie ?!?!? YcneX !
To4no
Ve4e sme 4etirima na tva mnenie!!! Da ne ti puka kvo mislqt drugite,tva si e tvoq jivot we da mu e*a maikata.
=D> =D>![]()
be da ne ti puka kvo mislqt drugite i mene si4ki mi se smeqt 4e 10 klas sam kinta i 60 ma ne mi dreme
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
mersi za podkrepata na dumi e tolkoa lesno no.... se pak 6te opitam otnovo merci 4e me nadahahte![]()
np,nali zatova sa priqtelchetatalovely_kiss Пуснато на: 26.02.8 Заглавие:
mersi za podkrepata na dumi e tolkoa lesno no.... se pak 6te opitam otnovo merci 4e me nadahahte
![]()
:P
Аз на твое място въобще не бих ес колебала. Последното нещо, за което трябва да ти пука е какво мисля останалите. А и не е задължително всички да разбират - споделете само с най-близките си приятели, на които имате доверие. Ако действително си пасвате, както казваш не би трябвало такова нещо да ви пречи.