- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Тя е срамежлива ...
Problemyt mi e s mimo4eto koeto hidq!mnogo e sramejlivai ne iska da govorq s nikoi drug po skype ili ako govorq s nqkoi drug i kato mi zvunne i mi zatvori se surdi 4e sum govoril s nqkoi kakvo da pravq?Molq vi se help me!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Това със скайпа малко не го разбрах, но няма значение.
Момичето е срамежливо - има доста такива хора. Гледай да я предразположиш когато сте заедно и така със сигурност ще ви е по-лесно. Трябва да и помогнеш да превъзмогне срамежливостта си, поне пред теб.
Първоначално написано от Wild Girl
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
stava vupros 4e tova momi4e revnuva kogato govori6 s nqkoi dr v Skype nali emi ne e samo tq....ima i dr hora
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
a siguren li si 4e tova e ot sramejlivost?
Hoy volv
strani hora mnogo kvo da se prai !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
abe chowek prawish li razlika mejdi sram i rewnost ?![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
revnost edva li po-skoro za men tova e ot 4uvstvo na pritejanieПървоначално написано от Kianna
Hoy volv
Hora mnogo sum vi blagodaren ako imashe pove4e hora kato vas shteshe da e mnogo po-dobre!![]()
![]()
![]()
i vse pak mersi mnogo![]()
![]()
![]()
6tom neiska da govori6 s nikoi dr po skype tova pokazva po skoro 4e e revniva..
spored men pokazva 4e e vlastna
Kakvo da ti kaja... moje bi prosto trqbva da i obqsni6 4e za teb tq e edinstvena oba4e svetut ne se vurti samo okolo neq za6toto vse pak ima6 i priqteli .. i q popitai dali tq ne govori s drugi i da se postavi v tvoito polojenie