- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Blondin/iki ili brjunet/iki predpo4itate?
Брюнетки![]()
![]()
i az taka :PПървоначално написано от Eleonora
~*~J!vEq k@kTo @z !$k@m , Ob!4@m K0!t0 @z !$k@m, @ 4uJdOtO MnEn!e $lEd MoEtO PoG®eBeN!e~*~
Mislq che nqma smisal ot tova ,zashtoto edna blondinka vinagi moje da stane briunetka kakto i obratnoto ,no shte si ostane viangi edin i sashti chovek
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Няма никакво значение!
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
E bruinetki mnoo qsno!!!
Kefi6 mackaПървоначално написано от SEXtreme
![]()
Samo taka
mi bila sam blondinka,briunetka i mai nqma razlika,haresvat me ednakvo sas vsqkakva kosa![]()
az sam za nqkade posredata
ot vsi4ko po malko
az si padam po rusi macki
estestveno 4ervenokosi![]()
za6to nqma opcia zelenokosiako bqh mom4e mn 6tqha da me kefqt
vijte kakva sladuranka![]()
![]()
Не ми пука...харесвала съм момчета и с тъмна коса,а сегашния е със русаНо пък,той ми е казвал,че никога не е имал чувства към момиче със светла коса....някакви негови си принципи
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Бриунеткити бей! \/ \
/ \
/ \
/
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
blondinki prosto izla4vat mnogo seksapil
Предпочитам Блондин-ики
2т. системно
nqma zna4enie cveta na kosata...ako e sexy...stava \/
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
da kato men naprimer ot rusa stanah 4ernokosa i ne mislq 4e ednite sa po-tupi ot drugite kakto vse kazvat,vijdala sum kakto super tupi briunetki taka i blondinki!spora e bezmislenПървоначално написано от He3HauKa
Брюнетни, блондинки, се тая не гледай косата, а кво се вирее в галвата
... btw брюнетки...
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
БрюнеткиБрюнетки
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
=D>Първоначално написано от ELiTyYy
Просто не можа да го кажеш по-добре![]()
Ебати тъпото и ограничено мислене-само блондинките ли се правят на куклички?!И нямат нищо в главата?!Даа...то нали зависи от цвета на косата...
най-умното мнение!Първоначално написано от i'm so excited!
Подкрепям с две ръце!
f@nt@zi@