.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: RAMERUT

ne znaen
    Guest

RAMERUT

na 16 god sam i vse o6te sam devstven i razmerut e pri4inata da sam vse o6te devstven vav vazbudeno sastoqnie e 12-13 sm i nz kakvo da pravq molq izkajete svoeto mnenie PLS

awe brato moqt e 15 ama kvo pravq sex vseki den. dovolen sam, ne se oplakvam. poznavam i hora s tvoqta golemina i kvo da ti kaja ne si znaqt broikite stoto sa im poveche ot kosmite na glavata. a i kvo se pritesnqva6 12 - 13 sm. si e napalno dostata4no da nakara6 edna macka da ti se obadi pak s molbata da si legnete pak. taka4e ne se kosi. ot utre gi zapo4vai i uspeh
    Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    окей.. гледай ся, не знам другите какво мислят, но тва е моето мнение по въпроса..
    в тоя момент когато тръгваш да правиш секс забравяш за абсолютно всички недостатъци на партньора, било то коремче, малки цици, малка пишка .. секса не е само физически допир. така де, идеята ми е всъщност да ти разясня, че по време на секс мисълта просто ти изхвърча от главата и се отдаваш само на чувствата и усещането, така че няма от какво да те е срам. един чисто физически факт не трябва да те спира да правиш секс. момичето няма да извади линийката и да почне да ти го мери и накрая да ти заяви 'ааа не, негоден за употреба е' айде по-спокойно го раздавай=)))
    алелуя.

Град
    na ulicata
    oooooo abe vie majete ste golmi kompleksari!!! ne razbra li 4e ne vajno koli4estvoto, a ka4estvoto!!!!!
    kakva polza da ti e 20 sm i da raga6 kato zaek!!! malko po-spokoino go davai. po vajno e kak go pravi6........ taka 4e spoko

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

мъжко муле
    Guest
    хаха ами и моя е 12-13см...дадох И го на моята..подържа го подържа го и си го лапна..не е вадила линийка да го мери тъй че кво ти пука

dae i az sam syglsen s prednoto mnenie nqma da ti izvadi liniika da go premeri i da ti kaje aaa mn ti e malak mainata ti spoko e lice 6to se kompleksira6 ot typotiii otusni se malko
    obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    аве ейй.. да ва еба в ограничените копелета ве !.. то бива бива ама чак пък толкоз.. хората са напрайли важни теми за такфис кат вас заблудени.. тама най горе и пак няма кой да ги види ве..
    а за тебе копеле.. кон да ти премаже хуя, чурка да не става.. бал съм ва в устите сичките тука с тез умрелите теми ве !
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от мъжко муле
    хаха ами и моя е 12-13см...дадох И го на моята..подържа го подържа го и си го лапна..не е вадила линийка да го мери тъй че кво ти пука
    иииииии край...мисля че темата се изчерпва с това мнение...така че айде затваряйте я.... ибез това стана поредната тъпа тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си