.

Виж резултатите на анкетата: draznilivi cigareniq dim

Гласували
79. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

25 31,65%
  • ne

11 13,92%
  • mnogo ne moga da go tarpq

16 20,25%
  • poskoro ne no v nqkoi slu4ei da

27 34,18%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Голям фен
    Град
    София
    na men pa mi haresva.. dobre 4e okolo mene nikoi ne pu6i ina4e nz kak 6tqh da se spra..

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми..не ми е много приятен,ама малко хора от обкръжението ми пушат,така че не ми се налага да го търпя

green eyes
    Guest
    predi 1 godina samo myrmoreh na priqtelkite si za dima(vsi4kite mi priqtelki pu6at,az ne),no ve4e pritrypnah,nqma drug na4in.Ponqkoga kakto si sedim v kafeto i ne izdyrjam,izlizam si na razhodka da podi6am 4ist vyzduh....

Град
    stamboliyski
    az ne moga da ponasiam cigarenia dim ,zadu6avam se ot nego ,no tarpia 6toto vse pak priatelite mi pu6at i ne moga da im akja da sprat zaradi men
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

Фен
    Град
    Plovdiv
    Riadko...no poniakoga se sluchva da mi pariat ochite...

Мен лично мн ме дразни дима понякога чак мога да заплача!Това може би е от това,че не сам пушачка!не знам.)

az li4no sam pu6a4ka no vse pak cigareniq dim e neponosim ponqkoga dori i za men

Az ne pu6a i ne obi4am cigareniq dim. Gadno e v diskotekata, kogato nqma dobra klimati4na instalaciq ... edvam di6am A i e kofti, 4e posle drehite miri6at.. Ama kakvo da napravim

Повече от фен
    Когато правим купони - пушенето е забранено - който иска, има тераса. Приятелите ми знаят, че запалят ли цикара около мен, цялата кутия отива в кошчето. Хубавото е, че никой от компанията не пуши вече цигари.....само пурети от време на време.

Град
    Transylvania
    Никак не ми е приятно, ама постоянно се случва да съм на такива места, дори в автобус, където попринцип е забранено, като запали шофьора и всичкото отива назад... Иначе търпи се до някъде ама като стане толква гъст дима, че не виждам къде вървя и не мога да дишам гледам да избягам надалеч (ако не съм в автобуса се пак )
    Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!

vankata10
    Guest
    не ме дразни въобще(вече съм свикнал)дразни ме само това че след това дрехите ми миришат на цигари

Re: draznilivi cigareniq dim?

Цитирай Първоначално написано от deidiy
    ako ste nepuha4i drazniteli se ako drugite okolo vas pu6at ili naprotiv vi haresva mirizmata na dimq6ta cigara
    uf drazni me i toq pushek okazva vliqnie i na moite drobove ako nqkoi do mn pushi go karam da si izgasi cigarata ili da q mrydne taka 4e da ne mi pre4i dima ili ako toi ne napravi tova az mu q gasq pravq go samo zardi moeto zdrave

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ами не пуша обаче съм свикнала с цигарения дим и не ми прави чак толкова голямо впечатление
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    abe ako sme na otkrito nqkade okolnite da si pu6at kolkoto iskat ama ako sme v zatvoreno pome6tenie ne obi4am
    и аз така

Пушачите са тъпи егоисти... невероятно мразя цигарения дим.. но кой се сеща да се съобрази с непушачите... тфа със забраната да се пуши на обществени места беше поредната подигравка с непушачите... и кфо във всеки ресторант или бар.. сега има по 1-2 маси за "непушачи" в задънения опушен и задимен ъгъл на помещението
    Благодаря! Когато си изкашлите черните-бели дробове ще ви се изсмея с кеф във лицето!

Майкоооу, кат почнат да ми чадят пред носа ми идва да ги изпоизтрепя....ако са ми приятели не ми пречи да им взема цигарата и да я скъсам или да ги ударя, но когато некъв дебил изпуши 1 кутия цигари за 10 мин. на съседната маса докато си пия шоколада и лафя с приятели....едновременно ми идва да им отсека пръстите, че да нема с кво да държат цигарите и все пак ми е неудобно да им направя забележка....особено ако са по-дърти от мен
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    ami zavisi v nqkoi otno6eniq dosta me drazni a v nqkoi ne naprimer kato hodq na diskoteka estestveno ne me drazni tam i as pu6a no me drazni naprimerno ako sym se izkypala i otida v kuhnqta i ba6ta mi se pravi na komin i vednaga se osmyrdqvam tzqlata na cigari v takiva slu4ai ujasno mnogo me drazni.A ima i dni v koito mi se povdiga ot tzigarite kakto ima i dni v koito adski mi se pu6i e v dnite na pu6ene znaete otiva6 kopuva6 si i zadovolqva6 potrebnite si nujdi oba4e v dnite koito mi se povdiga ot tzigarite napravo samo ako vdi6am tzigaren dim moga da se izpovry6tam na mqsto a tuka vsi4ki pu6at v na6eto semeistvo(as ne sym zaklte pu6a4ka)i taka :P
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

vqrno 4e e gadno da ti smurdqt drehite ne cigari,ne sum pu6a4ka,no ima
    ne6to stra6no privlekatelno v tui zlvonie:}
    ole,poburkvam se ..........
    e,i men ponqkoga mi burka v zdraveto

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Понякога ме дразни понякога не.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Фен
    Град
    Sofiq
    Super gadno e, nezavisimo dali si v zatvoreno pome6tenie ili na ulicata. MN mrazq da mi dimi nqkoi pred mene na ulicata i su6to taka kato se osmurdq ot glava do peti na cigari sled diskoteka
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Еми аз пуша. Димът ми дразни смао когато ми влизне в очите и започнат да сълзят...По принцип не ме дразни и не помня някога да ме е дразнил.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Напротив - като не съм пушила отдавна го вдъхвам с удоволствие

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Понякога ме дразни, но какво да правя...

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    mi da,drazni me.nai-strannoto e,4e az kato pu6ih i ne go use6tah.ne mi prave6e vpe4atlenie,a nqkoi drug kato zapali(o6te pove4e sega kato otkazah cigarkite) v nqkoi momenti napravo ne moga da di6am...drug e vyprosa pyk,4e si padam po myje,koito pu6at
    get off.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Да , супер много.. чак ми прилошава ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си