- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- draznilivi cigareniq dim?
na men pa mi haresva.. dobre 4e okolo mene nikoi ne pu6i ina4e nz kak 6tqh da se spra..
Ми..не ми е много приятен,ама малко хора от обкръжението ми пушат,така че не ми се налага да го търпя![]()
predi 1 godina samo myrmoreh na priqtelkite si za dima(vsi4kite mi priqtelki pu6at,az ne),no ve4e pritrypnah,nqma drug na4in.Ponqkoga kakto si sedim v kafeto i ne izdyrjam,izlizam si na razhodka da podi6am 4ist vyzduh....![]()
az ne moga da ponasiam cigarenia dim ,zadu6avam se ot nego ,no tarpia 6toto vse pak priatelite mi pu6at i ne moga da im akja da sprat zaradi men
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE
Riadko...no poniakoga se sluchva da mi pariat ochite...
Мен лично мн ме дразни дима понякога чак мога да заплача!Това може би е от това,че не сам пушачка!не знам.)
az li4no sam pu6a4kano vse pak cigareniq dim e neponosim ponqkoga dori i za men
![]()
![]()
![]()
Az ne pu6a i ne obi4am cigareniq dim. Gadno e v diskotekata, kogato nqma dobra klimati4na instalaciq ... edvam di6amA i e kofti, 4e posle drehite miri6at..
Ama kakvo da napravim
![]()
Когато правим купони - пушенето е забранено - който иска, има тераса. Приятелите ми знаят, че запалят ли цикара около мен, цялата кутия отива в кошчето. Хубавото е, че никой от компанията не пуши вече цигари.....само пурети от време на време.
Никак не ми е приятно, ама постоянно се случва да съм на такива места, дори в автобус, където попринцип е забранено, като запали шофьора и всичкото отива назад...Иначе търпи се до някъде ама като стане толква гъст дима, че не виждам къде вървя и не мога да дишам гледам да избягам надалеч (ако не съм в автобуса се пак
)
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
не ме дразни въобще(вече съм свикнал)дразни ме само това че след това дрехите ми миришат на цигари
uf drazni me i toq pushek okazva vliqnie i na moite drobove ako nqkoi do mn pushi go karam da si izgasi cigarata ili da q mrydne taka 4e da ne mi pre4i dima ili ako toi ne napravi tova az mu q gasqПървоначално написано от deidiy
pravq go samo zardi moeto zdrave
ами не пуша обаче съм свикнала с цигарения дим и не ми прави чак толкова голямо впечатление![]()
"Целувка за лека нощ"
Пушачите са тъпи егоисти... невероятно мразя цигарения дим.. но кой се сеща да се съобрази с непушачите... тфа със забраната да се пуши на обществени места беше поредната подигравка с непушачите... и кфо във всеки ресторант или бар.. сега има по 1-2 маси за "непушачи" в задънения опушен и задимен ъгъл на помещението
Благодаря! Когато си изкашлите черните-бели дробове ще ви се изсмея с кеф във лицето!
Майкоооу, кат почнат да ми чадят пред носа ми идва да ги изпоизтрепя....ако са ми приятели не ми пречи да им взема цигарата и да я скъсам или да ги ударя, но когато некъв дебил изпуши 1 кутия цигари за 10 мин. на съседната маса докато си пия шоколада и лафя с приятели....едновременно ми идва да им отсека пръстите, че да нема с кво да държат цигарите и все пак ми е неудобно да им направя забележка....особено ако са по-дърти от мен![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
ami zavisi v nqkoi otno6eniq dosta me drazni a v nqkoi ne naprimer kato hodq na diskoteka estestveno ne me drazni tam i as pu6a no me drazni naprimerno ako sym se izkypala i otida v kuhnqta i ba6ta mi se pravi na komin i vednaga se osmyrdqvam tzqlata na cigari v takiva slu4ai ujasno mnogo me drazni.A ima i dni v koito mi se povdiga ot tzigarite kakto ima i dni v koito adski mi se pu6i e v dnite na pu6ene znaete otiva6 kopuva6 si i zadovolqva6 potrebnite si nujdi oba4e v dnite koito mi se povdiga ot tzigarite napravo samo ako vdi6am tzigaren dim moga da se izpovry6tam na mqsto a tuka vsi4ki pu6at v na6eto semeistvo(as ne sym zaklte pu6a4ka)i taka :P![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
vqrno 4e e gadno da ti smurdqt drehite ne cigari,ne sum pu6a4ka,no ima
ne6to stra6no privlekatelno v tui zlvonie:}
ole,poburkvam se ..........
e,i men ponqkoga mi burka v zdraveto![]()
Понякога ме дразни понякога не.
Super gadno e, nezavisimo dali si v zatvoreno pome6tenie ili na ulicata. MN mrazq da mi dimi nqkoi pred mene na ulicatai su6to taka kato se osmurdq ot glava do peti na cigari sled diskoteka
![]()
![]()
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
Еми аз пуша. Димът ми дразни смао когато ми влизне в очите и започнат да сълзят...По принцип не ме дразни и не помня някога да ме е дразнил.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Напротив - като не съм пушила отдавна го вдъхвам с удоволствие![]()
Понякога ме дразни, но какво да правя...![]()
![]()
mi da,drazni me.nai-strannoto e,4e az kato pu6ih i ne go use6tah.ne mi prave6e vpe4atlenie,a nqkoi drug kato zapali(o6te pove4e sega kato otkazah cigarkite) v nqkoi momenti napravo ne moga da di6am...drug e vyprosa pyk,4e si padam po myje,koito pu6at![]()
![]()
get off.