.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Evrovizia

Guest

Evrovizia

Az sum za Mariana Popova.Vie?

Az ne sam se interesuvala ot Evroviziq, no dnes 4uh pesenta na Mariana Popova i mi haresa, ne e lo6a. Uspeh!!! \/

Голям фен
    Az pak sam za Vesela Boneva.
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Голям фен
    Град
    София
    egati bezdarnicite!

Фен
    Град
    Добрич
    Mariqnka estestveo-nai dobrata,a za let me cry-bojestvo
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

ми то и аз съм за мариана или маряна не знам как се пише...верно нейната песен е най- хубава

Фен
    Град
    леглото
    офф почнах да ги гледам тия оная вечер и направо щях да се хвърля през терасата...
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

znae6t
    Guest
    hubavi glasove-lo6i pesni
    pesni koito sa gore dolu dobre-uajsni glasove i vsqkakvi ujasii.Pesenta na mariana popova e mn qka i e tazi koqto spored men trqbva da otide na evroviziq vesela boneva su6to ima hubav glas no pesnetna i kuca

Супер фен
    Аз днес случайно гледах и честно казано Марияна Попова най ми допадна. Не можете да си представите колко се радвам, че Слави не участва! Противен ми е до безобразиe и не мога да си представя певец, които незнае думичка англискии да ходи и да срами България. Пък и Евровизия не е кръчмарски конкурс.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    трябва да съм паднал в казана с дрога и да съм го изпил целия за да слушам/гледам подобни тъпотии

Guest
    Ама хич не ми пука за евровизия.

Град
    Compton
    Abe pylen tashak.Po princip si slusham 4ernoto,ama ne sym gluh i za hubavite pesni ot drug stil.4estno da si priznaq ot si4ki pesni koito 4uh ne mi dopadna nito edna.Obshto vzeto ednakvi bozi4ki.Uj zamisyla e da se izbere pesen koqto da predstavi Bulgariq,a to kvo ..v nito edna pesen nqmashe nqkakuf bulgarski motiv (gaida maida tui onui).Seki djasnal malko kitara barabani i dai..pesen she praim.Sq 6i mi izberat nqkuf pedal ot tipa Ivailo (shtoto decata puskat sms-i) ili nqkoq psevdo grupi4ka tip Kaffe, i kvo ...6i mi idat na Evroviziq da sa izlagat. ( ne 4e evroviziq ne e edin o6te po golqm ta6ak, no otdelna tema)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз съм за НИКОЙ !

Дразни ме това, че почти всички песни на финала са на английски, а не на български!

Аз пък гледах "Евровизия", щото нямаше кво да правя и направо няам думи...такива олигофрени, дет жестоко се лъжат, че могат да пеят, се бяха явили на тва нещо.Само селяни и позьори имаше.Не чух нито една свястна песен и изпълнител.Пълна боза си беше всичко с малки изключения де.Аз съм за "Мастило", но още не мога да повярвам, че на такъв конкурс или квото е там ще ни представят подобни индивиди.Не знам как 1нормален човек, дето може да пее и има поне малко прилична външност, не се е явил на "Евровизия"...сега пак ще трябва да се излагаме пред целия свят...
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Nqkoi moje li da dade linik za pesenta na "Mariana Popova-Let me cry"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx
    dvama sme

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx
    dvama sme
    Zna4i stavame trima.

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    egati bezdarnicite!
    Най-точно казано. =D>

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Позор за България да ходят да се изпозастрелят всичките,които са допуснати ма и заедно със журито което ги избра.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

AAAAAAAAAAAA
    Guest

Re: Evrovizia

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Az sum za Mariana Popova.Vie?
    TI SI MARIANKA VAI NE VQRVAM NA O4ITE SI........ MOGA LI DA TE POMOLQ DA MI PRATISH PESENTA SI LET ME CRY STRAHOTNA E! SAMO DA TI KAJA 4E ZA PARVI PAT 4UH TAKAV KADIFEN GLAS NA EVROVISION MNOGO SE RADVAM 4E 6TE PREDSTAVI6 BULGARIQ PRED EVROVISION NADQVAM SE I TAM DA POBEDISH ! EST. pak 6te te podkrepqm !

Martinka_94_
    Guest

:))))))

samo nashta Mariana Popova! mnogo 6te se radvam ako tq spe4eli i v gurciq za6toto e mnogo 4arovna po fizionomiq se vijda 4e e dobra milostiva i priqtna no ne samo tova sled kato 4uh neinata pesen let me cry se raztreperih strahotna pesen e tova !!!! neka da i pomognem
    !samo Mariqna i samo tq !!!!!!!

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от f0`shiZzle
    Abe pylen tashak.Po princip si slusham 4ernoto,ama ne sym gluh i za hubavite pesni ot drug stil.4estno da si priznaq ot si4ki pesni koito 4uh ne mi dopadna nito edna.Obshto vzeto ednakvi bozi4ki.Uj zamisyla e da se izbere pesen koqto da predstavi Bulgariq,a to kvo ..v nito edna pesen nqmashe nqkakuf bulgarski motiv (gaida maida tui onui).Seki djasnal malko kitara barabani i dai..pesen she praim.Sq 6i mi izberat nqkuf pedal ot tipa Ivailo (shtoto decata puskat sms-i) ili nqkoq psevdo grupi4ka tip Kaffe, i kvo ...6i mi idat na Evroviziq da sa izlagat. ( ne 4e evroviziq ne e edin o6te po golqm ta6ak, no otdelna tema)
    Имаш право! Заради сестра ми успях да изслушам песните и само една две бяха нещо...иначе се нагледахме на гащички, бюстове и някви еднодневни групи и изпълнители. Не бях чувала половината от тези "известни" български изпълнители

Супер фен
    Град
    до тебе...
    nito znam koi 6 u4astva nito puk sum za nqkoi
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от emotions
    офф почнах да ги гледам тия оная вечер и направо щях да се хвърля през терасата...
    za nikoi ne sum nikoi ne moje da pee
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Аз съм за НИКОЙ !

Дразни ме това, че почти всички песни на финала са на английски, а не на български!
    emi za tva, 4e sa na angliiski sa vinovni edinstveno jurito, 6toto te sa gi dopusnali do finala. I sum napulno suglasna s tova, 4e pesenta trqbva6e da e na 4ist bulgarski ezik do nikude nqma da stigneme s taq pesen, 6toto tova ne e liceto na milata ni rodina, trqbva6e da se napravi ne6to naistina ka4estveno i stoinostno, a ne nekvi bozi!!! Ne sum slu6ala si4ki pesni, ne sum gledala i finala i ne smqtam, 4e e imalo nqkuv smisul, 6toto az 4uh 1 ili 2 pesni na rodniq ni ezik!!!
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си