Zdraveite teen4eta! Ta eto i moiat problem...dosega ne sam pravila analen sex, no vinagi mi e bilo interesno i mislia 4e doide momenta da opitam. No predi tova iskam da vi popitam vas momi4eta za KLIZMATA ...mojete li da mi kajete kakvo to4no predstavliava i nai-ve4e ot kade moga da si kupia vaprosnia marku4 na Esmarx ( adres na magazini v sf, cena i tn). I sa6to otnosno samiat analen sex :
1. Kolko pati ste go pravili dosega
2. Dostavia li vi udovolstvie i stigali li ste do orgazam s nego
P.S Blagodaria na vsi4ki i vi molia za seriozni otgovor4eta
za klizmata ne moga da ti otgovorq no za analniq sex moga da ti kaja mnogo neshta!purvoto koeto e e 4e v na4aloto adski mnogo boli!za tfa e po dobre da izpolzvash nqkav lubrikant za da e bo lesno pronikvaneto!boli samo purvite puti sled tova stava hubavo!drugoto koeto e,izpolzvai prezervatin kato pravish analen sex zashtoto e napulno vazmojno partniora ti da si dokara nqkoq infekciq tui kato na tova mqsto ima adski mnogo bakterii!klizmata e za preporu4vane zashtoto a napulno vazmojno da se polu4i vakuum i da stana mazalo!Uspeh
Ебаси, за какво ти е есмархов маркуч - той е за спиране на артериално кръвотечение. В аптеките доколкото знам продават клизми - то е нещо като гумена круша, която се пълни с вода и има накрайник или маркуч, който се мушка и водата се вкарва. А мисля, че и тези дамски душове също могат да свършат работа. Но по въпроса къде да търсиш - в аптека - би трябвало да има навсякъде поне едно от двете неща.