- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koncerta na CYTI-Haresa li vi?
Koi ot vas bqha na koncerta na ploshtad Batenberg na radio CYTI i TV??Haresa li vi?Az bqh imashe super mnogo hora i mi haresa be6e mnogo qko:P osobeno kogato arash se ka4i na scenatasuper be6e iskam pak
![]()
![]()
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
izkliu4itelna boza...
Всъщност беше най-голямата боза на която съм ходила до сега !
Просто си нямам идея от къде да започнаАйде ще пробвам с организацията,която беше брутално зле.
По-скоро тоя концерт трябваше да е на някой стадион или нещо такова.Та бяхме някъде пред сцената по средата на тълпата и почнаха да идват много,много хора..Стана масова блъсканица,просто "ей така за кефа-да блъснем другите".Не знам как не стана някой инцидент като в Индиго просто
.Не можеш да дишаш,толкова си сплескан,не можеш да се обърнеш,не можеш да мръднеш,почти невъзможно е да 'излезеш'...Всичко беше много кално,имаше нереални гьолове ..
Музиката беше страшно слаба,едвам се чуваше
![]()
Както си ходиш из градинките идват групички от 3-4 човека и те карат да пушиш трева.Добре че бях с голяма компания,та ги изгониха.Навсякъде се хвърляха и чупеха бутилки...Уж имаше полиция,но...кво от това?Решиха да се заяждат с един от компанията,чак щяха да го водят в рпу-то.Човека не беше направил нищо.Някво момче го смазали от бой на плиска,пречукаха циганин на батемберг и още мнооого,много...
После на спирката на орлов мост беше нереална тъпканица..няма такова чудо..но все пак,най-хубавото беше навръщане в рейса.Страшен купон си спретнахме(във 213) Пяхме ,крещяхме...
Почти целия автобус беше натъпкан с хора от Младост... .Пяхме даже Батальона
![]()
Общо взето беше пълна боза за мен !
нереално зле...
Edit:тоя пост отдолу аз го пуснах без да искам,прецака се тъпия профил![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
мен ми хареса много![]()
може би,защото се бях покачила на онази жълтата сграда отстрани,виждах перфектно и никой не ме блъскаше![]()
хареса си ми,имаше повече от нужното народ,но знаете.. нещо безплатно ли е .. всеки отива![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Най -тъпото поне според мен беше че оставиха Араш за на края!!!
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
emi to hubavoto poprincip za nakraq ostava...Първоначално написано от honey91
bqh na koncerta za nqma i 5 minuti i sled tva mrudnah pred teatura kadeto poritkahme malko hek4e s edni priqteliprekarah si dobre ama vremeto be6e edno ... posle si prah hek4eto
![]()
Хахаха, и аз бях там и нямам никакви оплаквания, освен че малко ме заболяха краката, защото не беше много удобно там до прозорците. Иначе...как не сме се видяли?Първоначално написано от miloto_girl-4e
Ама после аз тамън слязох и минаха куките и всички слязоха.
![]()
То в действителност си имаше много хора и движението беше невъзможно, но какво пък толкова. Важното е, че няма смачкани. Ама колко хора разбутах, щяхме да се сбием с едни к*чки, мн. отворени бяха, аз като ги бутам значи ми пречат, а не да ми пискат хаха.![]()
А пък някои се катереха по лампите и борчетата и гледаха от там.Едни, където бяха на прозореца плюеха в/у хората и мятаха кутийки от бира, ама то пък не може и без простаци. Няква пияна имаше...пияна ли, надрусана ли всъщност незнам, но едвам едвам я мъкнаха през тълпата и се опитваха да излязат.
Иначе за самия концерт - що бе, не беше никак зле? Ама кофти стана като почнаха да освиркват Каризма. Само тях освиркваха.Румънеца и Енчев както винаги не пропуснаха да се полигавят на сцената. Ищар много ми хареса. После всички пяхме заедно Last Kiss. Тази от United Nations толкова фалшиво пееше, че няма накъде.
Обаче...накрая Араш си беше върха.
Жалко, че тогава вече нямах никаква видимост към сцената. Всъщност само той изпя 3 песни, всички други по 2 (Aneela - 1). Много добре беше...заради него определено си струваше!
И после фойерверките бяха супер хаха.![]()
блазе ви на вас,които сте били на концерта!Аз го гледах по Бтв до 1:30.питайте ме как съм станала днес за даскалото от 7:30.И все пак мене много ми хареса!
Тея КариZма са много тъпи и с право ги освиркаха!станали са ужасно лигави,харесваха ми само в началото на кариерата им.Най ме изкефиха Пачанга,Ищар и Араш!!!
![]()
Страшни са!
![]()
Тея които са били на живо да разправят още!Много ми е интересно...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
i na men mi haresa be6e gotino vupreki 4e nqmashe kude da dishash ot hora vseki se butashe i vikasheno....ne sujalqvam 4e otidoh ako pak ima takuv koncert pak 6te otida! nai-mnogo mi haresaha:Ishtar,upsurt,arash
muzikata be6e mnogo slaba i
imam 4ustvoto 4e publikata ne be6e nai gotinata
![]()
rumuneca u ebchev vdignaha malko nastroenieto =D> i na kraq ARASH i foerverkite bqha super
=D> obshto vzeto mi haresa!!! vupreki 4e nqmashe golqma organizacia be6e gotino!!!
![]()
![]()
![]()
KONCERTA BESHE PROTO SUPER !!
хаха от това дето видях ми хареса ... не видях много че тоя висок народ... и нищо не се виждаше за узвочението нема да говоря пълна излагацияама кво бе българска му работа
добре че бях със супер яка компания и се забавлявах с тях
иначе или щях да пукна от скука или щях на 5тата минута да се прибера
![]()
6tom tolkova ne vi haresa koncerta za6toto togava otidohte ?nestiga 4e bqha sabrali tolkova zvezdi na edno mqsto i to napulno bezplatno a vie se opkvata imalo dulgou4i emi 6te ima ! ozvu4enieto bilo losho ami 4oveshko e da se greshi nerazbirbiram za6to samo se oplakvate be hora nqma ogodiq !!!!![]()
Всеки има право на мнение бе.И аз как мога да знам,че няма да ми хареса без да отида?Ма си злееПървоначално написано от Ani_girl
![]()
We still can find a way
^I don't give a fuck.^
mi neznam ako trqbvashe da si plashash kak 6etese da oplakvash sega abe neznam vseki si ima sobstveno mnenie zvezdite dadoha vsi4ko ot sebesi i neznam samo koi e zle az ili TI ?
Верно си беше гъчканица. И аз присъствах. Бях пред прожекторите, които са срещу сцената, и трябваше да подсачам, за да видя нещо. Почти през цялото време стоях на пръсти. Следващия път, ако се прави такова нещо, си взимам кукилите. Ха-Ха!
Като изпълнители беше задоволително. Абе не се оплаквам. =))
"Hominem te esse memento"
Първоначално написано от Ani_girl
Абе овцо проста, има разлика от оплакване и изказване на мнение.Да съм тръгнала да пиля на главата на всеки "ма то беше така,то беше не знам си кво "?Не мисля !Изказах мнение ..Както и да е с 11 годишни не се занимавам (съдейки по профила ти си на толкова).Повече нямам намерение да отговарям на мнениятати,които даже не са написани на български език!
Edit:Изобщо не си прави труда да ми пишеш глупости на лични.
Moderated by Tiffany
по точка 2 от правилника.
We still can find a way
Яко се накефихх!!!![]()
Верно, че ме преебаха и отидох сам, но не съжалявам...яко денсе, пеене, КУПОНА БЕШЕ НА МАКС!![]()
Яко тъпканица, ръганица, но купон голям...много се изкефих! \/
^I don't give a fuck.^, пребитото момче случайно да е било с кърпа на главата?![]()
Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
mili4ka nqmam dumi prosto kolko si zle moji i na 5 da sum kvo te gree !! ne se zanimavam s maluumni4ki kato tebe qsno li ti e !
![]()
![]()
superrrrrrr i na men mi haresa super mnogo tezi koito kazvat 4e e eboza tqhno sio mnenie moje bi ne sa si go napravili te kakto si trqbva
no be6e qko kupon dano pak da ima takuv koncert \
/
Много беше яко само озвичаването беше зле иначе си намерих готино място и си прекарах супер![]()
Ne sum hodila mn qsno, no mi kazaha, 4e nqkvi metuli si praili gavra i udarili nqkvo bqsno pogo v pIdIrasItI na plo6tada...
Jalko, 4e sum go izpusnala toq cirk!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ех, само метълите са способни на такива простоии. Погото смърди...Погото е мъртво...Long live mosh!Първоначално написано от Sinister_Doll
Бях на къде къде по-як концерт в Пловдив по това време!![]()
Intestination разцепиха клуб "Гепи" от всякъде. Е, верно, че вече втори ден след концерта ме боли всичко и най-вече вратът, но това е показател за перфектното ми пребиваване там!![]()
Мога да си представя к'ва цигания е бил концерта на City!![]()
Между другото не се пише Cyti, а City!![]()