- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смятате ли, че 8 март е празник и на малолетните момичета?
Вие как мислите, нормално ли е да се подари цвете на 14, 15 или 16 годишно момиче?
maybe![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Празник на жената е. Момиченцата не празнуват по принцип, за тях е Денят на детето, но аз умрях от кеф, когато тати ми подари цвете преди време. Чувстват се като женички.![]()
mnogo qsno :P normal :P a i da ne e normalno nali sme 8b na nas si4ko ni e pozvoleno :]]
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
stiga momi4eto da zaslujava :P
mn si izvraten bre kosio)) po temata : moje 6to ne daje i na nikol
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
mario ...a ti fani podari na petq posle da odish na 1 krak :P
Принципно се води ден на жената , не на момичето ... Прието е да се подарява цвете в случая , на жени. Но не виждам нищо лошо ако искаш , да подариш и на някое момиче ^^
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
По принцип си е празник на жената, но какво толкова, ако и момичетата празнуват, все пак и те са в ж.р.А и както казаха преди мен - ако и момичето си заслужава, значи няма място за колебание...
Лично аз въобще не отказвам цветя, защото тогава имам и РД![]()
По принцип това си е женски празник, но защо не?
spored men bi trqbvalo da se podarqva cvetence na po golqmi primerno 18-19-20Първоначално написано от *-*Krisito*-*
![]()
Е,не мисля,че трябва да се подаряват цветя примерно на 10 годишно момиче,но ако е над 14-15-защо не?Обичам да ми подаряват цветя![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
разбира се че да,ето линк към една статия www.bravewoman.bg/3Mart
Да, защо не ?!?![]()
koga spored vas edno momi4e stava jena???? pF kogato stane pylnoletna li ?Mi po taq logika v amerika trqq podarqqsh samo na 21 god. 6ot togaa navyrshvat pylnoletie !SMeSHnO! .. edno momi4e se prevryshta v jena o6te s idvaneto na menzisa a ak0 tfa ne go priemate to sys sexa go svyrjete ... principNo ! taka 4e .. sqko edno momi4e - jena - baba zaslujava cvete :}
estestvemo 4e DA tova e praznik na jenata![]()
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
и аз тъй мисля![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
abe ne znam se pak e jena a vie ste momi4eta :} no se pak ..:]
Ми незнам. Аз от моите разсъждения стигнах, че ако подариш на някое малолетно момиче цвете може да се почувства, как да кажа, един вид "застарена" и да се обиди. Но всеки обича цветя. Какви цветя са подходящи?
kose kose ti se podgotvqsh a ?;] emi vsqkakfi qki cvetia sa podhodqshti :P Bqla roza :P~
Мисля, че това е празник на майките просто така сам го приела от супер малка и не мога да си представя някой да ми подари цвете на 8-ми март. Предпочитам на 1юни нищо, че съм на 18.
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.