.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    mi as mislq 4e poprintzip e normalno da se podarqvat tzvetq na malki momi4entza no ako se podarqvat te nqma da sa za praznika zashtoto tova e praznik na jenata a ne na malkite momi4entzA:}}}}
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Голям фен
    mi az ne smqtam....za6oto tozi praznik ne e li den na maikata...na jenata a ne na 14god...momi4ence
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

ne znam.Moge da se kage den na maikata, za6toto den na jenata e prekaleno ob6to.Vsqko momi4e stva po razli4no vreme jena.No moje.nz

Мега фен
    Ден на майката е съвсем друго.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    8-ми март е празник на ЖЕНАТА. а за мен една жена става жена, когато придобие опит, когато изпита родилните болки, когато отгледа, възпита и предаде ценностти на детето си.....
    една пикла на 15 не е жена
    алелуя.

Град
    Наоколо
    Подаряването на цвете не бива да се прави само при празник. Всичко си е до уважение.
    Защо е прието, че цвете трябва да се подари точно на 8 март? А защо любовта да се доказва точно на Св. Валентин? И те са дни като всички останали! И не са с историческо значение, че датите да се менят!
    Ако обичаш един човек, то може да пропуснеш да му подариш цвете на 8 март, но при положение, че го правиш през останалата част от годината.
    А жената си е жена и през останалата част от месеца и годината.
    Защо да не бъде всеки ден празник на всичко-на любовта, на жената, на мъжа, на строителя?
    Lord will lay me down to sleep
    I pray the Lord my soul to keep
    Cause if she die before I wake
    I pray the Lord my soul to take

Guest
    saglasna sam s jacky39 ,no e hubavo da ti podariat cvete kogato nai malko o4akva6 ,razbira se ako obi4a6 cvetia ,togava e nai hubavo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си