- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смятате ли, че 8 март е празник и на малолетните момичета?
mi as mislq 4e poprintzip e normalno da se podarqvat tzvetq na malki momi4entza no ako se podarqvat te nqma da sa za praznika zashtoto tova e praznik na jenata a ne na malkite momi4entzA:}}}}
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ne znam.Moge da se kage den na maikata, za6toto den na jenata e prekaleno ob6to.Vsqko momi4e stva po razli4no vreme jena.No moje.nz
Ден на майката е съвсем друго.
8-ми март е празник на ЖЕНАТА. а за мен една жена става жена, когато придобие опит, когато изпита родилните болки, когато отгледа, възпита и предаде ценностти на детето си.....
една пикла на 15 не е жена![]()
алелуя.
Подаряването на цвете не бива да се прави само при празник. Всичко си е до уважение.
Защо е прието, че цвете трябва да се подари точно на 8 март? А защо любовта да се доказва точно на Св. Валентин? И те са дни като всички останали! И не са с историческо значение, че датите да се менят!
Ако обичаш един човек, то може да пропуснеш да му подариш цвете на 8 март, но при положение, че го правиш през останалата част от годината.
А жената си е жена и през останалата част от месеца и годината.
Защо да не бъде всеки ден празник на всичко-на любовта, на жената, на мъжа, на строителя?
Lord will lay me down to sleep
I pray the Lord my soul to keep
Cause if she die before I wake
I pray the Lord my soul to take
saglasna sam s jacky39 ,no e hubavo da ti podariat cvete kogato nai malko o4akva6 ,razbira se ako obi4a6 cvetia ,togava e nai hubavo