.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Пешко
    Guest

Рана-Прекъснах си нерв на пръста.....

Значи хора преди 3 месеца си порязах средния пръст на това място (1) което е уградено във снимката по надоло.от тогава минаха 3 месеца и все още не си осещам на това място (2) което е уградено във снимката по надоло и няма никаква промяна като натисна съвсем леко (1) и усещам във (2) силна болка нещо като парене,ток,и щипене.много е неприятно никаква физическа работа не мога да вършя.Въпросът ми е това дали ще се оправи и кога?.Не съм ходил на лекар и не съм правил нищо на раната.Каквото знаете кажете плс.

Фен
    Град
    Велико Търново
    Ами, аз имам същият проблем, е... почти същия... с тази разлика, че аз не усещам болка и щипене на това място, когато натисна. Преди 4-5 години паднах на едни стъкла и на същото място като теб си срязах пръста(до кост) и до сега на мястото (2) по-горе не усещам много много натиск... Просто и аз съм срязал някакъв нерв... Ама... с времето би трябвало да се оправи, мисля!(неусещането на натиск няма да се оправи, а болката при натиск ще мине сигурно) За по сигурно отиди на лекар, защото на мен това ми се случи преди... доста време... но мисля, че и аз имах такива болки като твойте... Отиди на лекар за по-сигурно! Дано съм ти помогнал...

Guest
    Абе да става квото иска с пръста само да не боли \/ :P :P :P

Повече от фен
    Град
    orange county
    lekar
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от chestra_f
    lekar
    Добрече сте вие та сега няма да се разкарва.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Здравейте аз също се порязох доста дълбоко и прекъснах нерв. За щастие нямам разкъсани сухожилия. Искам да ви попитам при вас има ли известна загуба на чувствителност в пръста до някаква степен и слабо изтръпване. Също така искам да попитам и двете момчета, който са писали : Шили ли са ви раните?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си