- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- problem li e?
Не мога да разбера, защо правиш секс при това без кондом, като си нямаш никаква представа за последствията след това.Сега трябва да се изправиш пред ваще и да им кажеш, това е вариантаПървоначално написано от Анонимко
Успех !!!
Боже господи и положителен тест, направо вече съм като гръмната. То на самият тест си пише...Е наистина единственото, което ти остава е да кажеш на мама и тате, защото аборт се прави до 12-тата седмица. Действай, нямаш време за протакване, колкото по-рано, толкова по-добре!
П.С. и да кажеш какво е станало
ей, дечица прости, някой да ми обясни какво значи "ваще"...
Имала ли си досега цикъл? Щото познавам една дето баш на 13 години и дойде за сефте, та ако си нямала още цикъл недей бра грижа. А ако си бременна още по-добре, ще може да ходиш на бала на дъщеря си (или сина си) и същевременно да си им съученичка! Кеф, нали?![]()
Левски шампион але але!
така...Мила, най-добре ПЪРВО си вземи тест. Ако се окаже, че си бременна иди при личната си лекарка - тя няма право да казва на ваще. Разбираемо е, че те е страх да им кажеш, но задължително кажи на някоя приятелка, защото това е нещо, през което не бива да минаваш сама - ПОВЯРВАЙ МИ!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Xei Momichence nai prostoto koeto mojesh da napravish v momenta e da otidesh do aptekata i da si kupish nai efikasnia test za Bremennost
7 sdmici sa dosta vreme i veroitnsita za brenennost e dosta golima takache ne se motai a purvo napravi tova i za po sigyrno si vzemi 2 testa i to ot razlichni marki
Бедна си ти ... Стига си лъгъЛ хората . Като неможеш си купиш хапчета за 9 кинта що ползваш нет за 35 ???
Е, ако не го беше написал/а тва, можеше и да ти повярвам...Първоначално написано от Анонимко
Айде стига сте базикали с такива неща, щото някой ден ще ви се случи и тогава ще ви питам пак дали ви е забавно!
И все пак, ако е истина това-първо нямам думи за безумната ти постъпка и второ единствените които могат да ти помогнат сега са родителите ти!
А оня "приятеля ти" дай Боже майка ти и баща ти да го осъдят!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Няма не мога! Т'ва не е, като да кажеш, че пушеш примерно. Абсолютно те разбирам, просто друг вариант няма!!! Тука няма искам не искам отивай, докато не е късно!!!!!Първоначално написано от Анонимко
Отначало се хванах,признавам си!Но когато прочетох какви абсурди си изредил/а ,много ясно,че се ебаваш.Тъпо.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аз пък се чудя, как изобщо има такива хора, които се базикат с такова нещо направо се отвращавам, мога да им пожелая само да им се случи, та да разберат, че с такова нещо шега не бива...То тоя форум май се използва само за ебавки..
macko nqma6 drug izbor- ti4ai pri lekarq ili kazvai na va6te nema drugo...6to se otnasq do problema BREMENNA SI![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
dano ne se okaje 4e nqkoi si pravo gadni shegi4ki,zashtoto tova sa mnogo seriozni temi i ne biva da se "bazikate" s tova!
Първоначално написано от Анонимко
kat niamash pari i te e strah she si kandilkash bebcheto ...
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
si4ko vutre i tfa tam \/
BOJE GOSPODI,DANO SE 6EGYVA6 DETE!!!!!ISKRENNO SE NADQVAM DA SE 6EGYVA6 KAK TAKA 6E SI GO VUZPRIEME6 KATO BRAT4E ILI SESTRI4E-MI TFA E DETE BE MALEE...TVOETO BUDE6TO DETE NA 13....MI TI ZNAE6 LI 4E I DA GO RODI6 MOJE DA IMA BEZBROI YSLOJNENIQ I DAJE DA STIGNE6 DO RAJDANE,KOETO XI4 NE E PREPORU4ITELNO VA6ITE KAKVO?! NQMA LI PAK DA RABERAT...ZA6TO PRAVI6 NEBEZOPASEN SEX-NE KAZVAM NI6TO ZA GODINITE TE NQMAT ZNA4ENIE..MA ZA KFO PRAVI6 SEX TOLKOVA NEYKA...
( A TOQ KFO DA NE MISLI6 4E TE OBI4A...TCTCTTCTCTC XODI VEDNAGA NA LEKAR ILI PONE SI KUPI TEST ZA BREMMENOST ZA DA SI SIGURNA-NE SA SKUPI-KUPUVA6 I SYTRINTA SPAZVA6 INSTRUKCIITE...AKO MOJE6 DA 4ETE6...YSPEX
евала на момчето/момичето за супер добрата ебавка..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ami da si mislila na vreme!Tova e mn tapo da pravi6 sex na 13 i to s nqkoi na 24!Nz no tozi s koito si go pravila qvno e izklu4itelno tap!Da ne izpolzva prezervativ!A predstavi si ti lepne nqkoq bolest a?Samo zaradi ediniq pat da strada6 cql jivot!!!![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
uhahahaha mersiiiПървоначално написано от [CSKA
![]()