- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Родители ..
чатя с едно момче от 4 год. и страшно много се разбираме в чата. Преди 2 седмици се запознахме...... Но той е с 7години по голямо от мени е турчин
и незнам как ще приемат родителите ми това....Защото усещам че го обичам, обичам да ми говоди , да ме докосва... ниКой друг не ме разбира по добре от него и все пак .. ме е страх да застана срещу родителите си заради момче
винаги съм мислила че семейството е най важно в живота , но той също е част и то значителна от моя живот... проблема ми е следния.. ако наще разберат че се виждам с него незнам какво ще ми направят а пък ако им кажа направо
![]()
по добре да се самоубия преди туй... просто ме е страх да се опълча срещу тях и ви моля да ми помогнете как да го направя!?
![]()
Никак. Не се занимавай с оня тип. Пък и никой не е такъв, за какъвто се представя в чата.
П.П. Като поотраснеш малко, ще разбереш, че родителите ти са били прави за всичко, което тогава ти се е струвало тъпо.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ами защото и на мен малко не ми се иска... въпреки това мисля че пак ще намеря някой човек който да ме разбира и всичко ще си дойде с времетотака ли е ?
![]()
ako ti go haresva6 i roditelite ti 6te go haresat.imam mnogo priqtelki koito izlizat s turci i.......nqmat nikvi problemi,roditelite se haresvat vzaimno i......spored men nqma zna4enie rasata ima zna4enie otno6enieto,haraktera i lubovta no ti si re6ava6![]()
Ти си луда!!!Първоначално написано от terry
първо всеки родител е различен, отде знаеш че ще го харесат
освен това той е по голям от нея с цели 7 години
![]()
![]()
така че да го зареже е най утдачното
![]()
a ti otkude si ssigurna 4e tehnite 6te go haresat,50/50 e veroqtnosta da go haresat ili neПървоначално написано от Sa3ana3a
![]()
4 godini 4at OMFG
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Естествено, че е така. Няма страшно.Първоначално написано от Анонимко
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ако на мен един ден(недай си Боже)дъщеря ми се прибере с приятели си който е цели 28 години по-голям от нея много ще се ядосам.Може би ще го изтърпя един час да вечеря с нас колкото да го поразпитам и нищо повече.Мисълта ми е че няма да позволя на дъщеря си да излиза с него.Та на тоя вече му е време да се жени той ще ми ходи с момиче на 15-16 пък дори и на 17 години.Според мен има две обяснения, или е дебил и не може да си намери приятелка на неговата възраст или е педофил.
При всички положения ако продължи да се вижда с дъщеря ми е мъртъв.Сега щях да напиша че ще и забраня да се вижда с него, но без да се правя на много голям и зрял ще кажа нали ги знаете децата тя ми направи на пук и пак ще продължава да излиза с него.Малииии нещо май много се омотах и изпообърках затова щв кажа за последно че се надявам дъщеря ми да има достатъчно акъл в главата си и да я възпитам достатъчно добре че да нямам такива проблеми с нея
Първоначално написано от terry
ако дъщеря ти изведнъж ти каже че иска да е с мъж 7 години по голям от ния ти кво ше направиш
аз лично ще го претрепя от бой
![]()
П.П.: Не съм момиче
И аз това казвамПървоначално написано от nqma zna4enie
ааа деба и мерзавеца ше излиза той с толко малко момиче
те за тва мразим турците
![]()
Ако малолетната ми дъщеря ходи с някакъв доста по-дърт от нея резак не знам на кво ще я направя!
Малко кофти ситуация...
Замисли се: знаете се от толкова време в чата, но се познавате реално от 1 седмица. Както вече казаха малко хора са едни и същи, както в чата така и на живо.
Труден избор...бих те посъветвал да го оставиш този, преди да се разочароваш...не казвам, че това ще стане със сигурност, но шанса никак не е малък.
Ако все пак толкова много държиш на него, излезте няколко пъти и виж как се държи, виж дали е този, за който си го мислила.
От там нататък можеш само ти да решаваш.Успех.
![]()
И аз съм на мнение, че не трябва да се занимаваш с него![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Не се занимавай с хора от чата особено пък с друга народност. Има много хора които злоупотребяват с чата и го превръщат в опасно място. Там всеки може да си говори каквото си иска и да се представи за когото си поиска.
Един съвет: Винаги имай едно наум относно чата
az sa6to imam vrazka s tur4in oba4e razlikata e 4e ne sme se zapoznali v 4ata i taka natataka ... toi sa6to e po golqm ot men ... i na6te estestveno ne sa saglasni .. ama 4esno da ti kaja te s kvo li sa saglasni roditelite ... daje onq den se pribiram i mama mi vika:"eh e taka kato si si vka6ti nai dobre se 4ustvam") prosto vremenata sa takiva 4e te se pritenqvat za absoliutno vsi4ko .. moga da tvardq 4e roditelite 4iito deca sa svestni .. naistina sa kasmetlii
Зарежи го докато в време , защото не знаеш какво би могло да ти се случи по-нататъка ако продължиш с него и почнеш да му иамаш доверие и т.н. Тааспоред мене .. тоя...за да тръгне с толкова малко момиче .. е някъв абсолютен комплксар ...щото явно тези на неговата възраст не му се навиват .. значи си има проблем човека със себе си..Ти сега си мислиш , че го обичаш , но всъщност аз съм сигурна , че не е така . Ти явно си прекалено наивна .Хората в чата и в действителност не са еднакви, а това , че се познавате от 2 седмици нищо не значи......ако продължиш тепърва не бъдеш адски разочарована..гарантирам ти.![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
Ти на колко си години?Ако си много малка,тези 7 години са недопустимо голяма разлика.Ако си над 16 е по-добре.Много вснимавай!Каквото и да ти кажем ние тук,ако си знаеш своето,няма да променим мнението ти.Затова само ти казвам :бъди внимателна,дано не предадат доверието ти
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
I as kakto nqkoi drugi sm na mnenie da ne se zanimavash s nego...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !