- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Proteini???
batence are da se razberem po nqkolko vuprosa.purvo are da ne me ebe6 mnogo mnogo i vtoro - ti si pulen idiot.PROTEINITE IZGRAJDAT MUSKULNATA TUKAN.pisna mi da povtarqm na zalupenqci edno i su6to.kakvo vi u4at po biologiq be????????proteinite NE vuzstanovqvat muskulite sled trenirovka.tva da ne ti e ISOSTAR.za vuzstanovqvane na muskulnata umora se pie TAURIN,koito e ESTESTVEN ALKALOID,podoben na KOFEIN,TEIN i t.n. i t.n.proteinite NE se sre6tat samo v mesoto,tova e nai-golqmata idiot6tina koqto sum 4uval.proteini ima i v soqta i v rasteniqta.nqkoi 4ete li izob6to kvo pi6a ili si burkate v nosa?1000 puti kazah 4e az sum pil rastitelen protein i znam ot LI4EN OPIT 4e rezultat IMA.Първоначално написано от Pe666o
![]()
Ти ли точно ще ме учиш ? Много добре знам какво представляват протеините.Явно ти незнаеш,затова недей да се излагаш.Първоначално написано от Анонимко
gledai sq...isostar-a vaztanovqva muskula li we bace?? q vij kvo pi6e na opakovkata...sadarja 1 ton vitamini i minerali..i nqkavi tam vuglehidrati..suotvetno-->>> nqma kak da vuztanovqva muskula we maloumnik!!!! Mnogo znae6 koe e estestven alkaloid i kat gledam o6te poe4e znae6 kvo e kofein,...kofeina zasilva predavaneto na nervnite impulsi i ima vazbujda6t harakter (ne znam za6to go spomenaПървоначално написано от justinsfhc
)a i az ne sum kazal 4e proteinite se sre6tat samo v mesoto we baluk..q zemi pro4eti kvo sum napisal..i ne mi kazvai dali sum si nau4il uroka po bio..6toto az za razlika ot teb u4a biologiq ot mn vreme...a ti nai veroqtno q u4i6 ot "bat Stan4o" vav fitnes zalata na ulica Vrubkovo No.69....
Какво прави протеина,служи за възтановяване на мускула след тренировка ... за малко.Първоначално написано от Pe666o
http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/83801010.htm
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=20&id=2153
Айде разбирачо дано сега поне да не дрънкаш глупости.
Темата на разбирачите, щях да се спукам от смях.
Първоначално написано от Pe666o
![]()
tapak,kofeina i teina ne sa li naturalni alkaloidi be mnogoumnik
ain6tain edinstvenoto koeto ima vuzbujda6t harakter tuk e smehotvornata ti zabluda 4e ima6 nqkakvo ponqtie ot temata.
![]()
p.s.stesnitelnata vnimavai kato se spuka6 da ne izte4e kafqvoto sudurjanie na 4erepnata ti kutiq
kvo mi gi dava6 teq saitove we um...kvo kazaha..?? 6e proteina izgrajda tukanite..muskula ne e li tukan???Az ne sum kazal 4e proteina vuztanovqva energiiniq zapas.Първоначално написано от xaxo_xixi
?? ma ti si super zle we mame..nau4il si 2 dumi i samo tqh varti6...ai 4eti i togava pak mi govori http://www.hhmi.org/cgi-bin/askascie...2Fans_010.html ako ne6to ne razbira6 zvanni mi da ti preveda...Първоначално написано от justinsfhc
guce nqmam namerenie da vodq sporove s ednokletu4en organizum samo plqmpa6 i posle izliza 4e ni6to ne si bil kazal ti.ako ima6 ne6to da mi se obqsnqva6 davai na pm ili zvunni na vutre6niq da se opravimsmehuran...
abe ostai ti proteina ko izgrajda i za kvo sluji
q pokajete kolko ste koravi da vi se poradvame malko \/
.................Първоначално написано от justinsfhc
Ей бот преди да пишеш глупости вземи да прочетеш малко.Нещо не си много на Ти с нещата.И виж какво си писал.Първоначално написано от Pe666o
Do tuk prochetoh tolkova gluposti,che prosto nqma kvo da komentiram.Abe hora kato ne ste osvedomeni za ne6to kakto trqbva ne komentiraite.Tva dobavkite,himiqta nqmam nishto protiv tqh.Samo da znae chovek kak da gi izpolzva i koga.
най-добрия протеин Supermass 2100 протеин + креатин като си купиш протеина то там си пише това което те интересува
ама като за начало можеш да си земеш млечен протеин PRO 90 GOLD
Supermass 2100
Supermass 2100 e изключително удачна формула за натрупване на маса, приложима за начинаещи и напреднали. Съдържа повече от 50 съставки с добавка на креатин монохидрат и липоева киселина. Обогатен е с витамини, соли, макро- и микроелементи и липотропни вещества.
Показания
При физическо натоварване и недостиг на протеин (при възстановяване, при оскъдно или непълноценно хранене), поддържа солевия баланс, води до бързо натрупване на мускулна маса.
Дозировка
- за деца - 20-35 g (1-2 м. л.)
- за възрастни - 60-90 g (4-6 м. л.), разтворени в чаша вода или безалкохолна напитка
- за спортисти (при ускоряване процеса на изграждане на мускулния релеф) - 100-120 g (7-9 м. л.)
CLICK
a be vie tuk razbirate li po ne6to.kakvo moje da ti stane ot proteinite xaxaxa ili p1k izob6to ot fitnesa ako trenira6 pravilno i gi pie6 pravilno nqma da ima6 problemi.a kolkoto do dali s tqh moje da nap1lnee6 zavisi kakvi si vzeme6 i kak gi pie6,ako si po-slab si vzemi visokov1glehidratniako ne si vzemi za 4ista muskulna masa. i ne dr1nkaite glusposti za fitnesa kato ne razbirate
протеини не ти трябват просто повече полешкоПървоначално написано от sisqo2005
![]()
Протеините са безвредни. Вземи почети малко, после говори.
Е, понякога са вредни..Аз лично съм прекалявал със дозата.. после се просираш в кенефа..това им е най-голямата вреда ако завишиш количеството многократно(както направих аз)
abe q mi kajete ebi mu maikata az sum na 15 teja 63 kila i sum visok okolo 175 ot kade da si kupq proteini i po kolko traa da piq na den
v pove4eto sportni magazini gi ima a za dozirovkata nai dobre se posavetvai s fitnes instruktor
P.P. temata e stari4ka
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
awe i mene ne mi trqq tolkvoa za muskoli i as iskam da napulneq 6e stane li ot tiq proteini ?
Както всеки друг химичен продукт и протеините не са съвсем безвредниЩо се отнася до растежа, ако направиш пълна програма за 1 месец със протеин ще качиш 1-2см. за бицепс... Особено ако ти е първи месец около 2см. ще качиш.. Но това е само за първия месец! През втория може да добавиш към протеина 1-2 ампули сустанон 250 за да има добър ефект...