be s 5 grama... nqma da stane6 samo muskuli ,az primerno zimam samo sled trenirovka 40g nqkade koeto ne e 4ak tolkova mnogo ,a ima6e nqkakuv kreten deto be6e napisal po gore kvo 6te stane s tebe ako hodi6 na fitnes i zima6 proteini...mi az sam na 17 ot polvin godina hodq i si zimam i protein makar i v malka po gore upomenata doza :P ta rezultata e 4e otslabnah s 5 kila i ka4ih dosta muskuli v smisul ne sam nqkakav garderob no ot 35 na lejankata sega digam 65 ta da ti kaja ne stava osobeno burzo i trqbva postoqnstvo a ako o4akva6 da stane6 kato tiq ot spisaniqta...prosto ne si pravi iliuzii...promqnata ne e golqma oba4e ti nosi samo4ustvie i si struva ,a kato se ima predvid 4e imame 2a 4asa fizi4esko na sedmica deto ni6to ne pravim naistina si e dobre da hodi6 ,a su6to nedei da zima6 nikakvi samnitelni himii nai-mnogo protein i to ne prekalqvai ,a kato vdiga6 podbirai malko uprajneniqta za6toto ima nqkoi koito naistina 6te te nabiqt i 6te ostane6 nisak primerno klekove razni takiva ,oba4e da durpa6 skripec za grub ili za biceps da diga6 nqma ni6to lo6o...