dobre de - priznavam si 4e za proteinite prekalih
no nikoi ne moje da me ubedi v tova 4e proteinite sa bezvredni - dori i da ne nanasqt seriozni porajeniq na bybrecite i drugite vytre6ni organi te mogat da imat seriozen negativen efekt
po princip do 18-19 godini kostnata sistema o6te ne se e razvila napylno
i vdiganeto na tejesti vliqe na tova razvitie - zasilva se riskyt ot problemi sys stavite v byde6te (ne 4e ot futbola ne stava taka, prosto tuk natovarvaneto e mnogo golqmo), problemi s krysta (osobeno nqkoi uprejneniq sys 6tangi)
a kolkoto pove4e s e blyska6 s dobavki, tolkova pove4e vdigaa6, nali
sy6to taka i e malko veroqtno da drypne6 na viso4ina - vsi4ki poznati koito hodqt na fitnes ot nqkolko godini (ne sa malko) sa pod 1.75
i si ostava slu4aqt s aritmiqta - tova si e deistvitelno, poznavam go 4oveka, otkriha mu q nqkolko meseca sled kato pi proteini (na musashi nekvi laina). moje bi proteinite nqmat ni6to ob6to, moe bi samo kosveno...
a i poneje spomenahte u4ebnicite po biologiq - mi tam ima6e edin mnogo interesen urok za koli4estvoto hranitelni ve6testva koito 4ovek trqbva dda priema, i ako belty4inite nadvi6avat 50% (ne sym syvsem siguren za cifrata) ot ob6tite kalorii za denq 4erniq drob si naru6ava seriozno funkciqta, imunnata sistema otslabva, plytnostta na kostite namalqva i te stavat krehki.
taka 4e dietata si e nai-dobriq izbor, az li4no sym karal nqkolko zasilva6ti do momenta i rezultatyt si go ima stiga da si uporit
i kakto ve4e kazah fitnesyt e kato dopylnenie kym istinskite sportove - v tova otne6enie e nenadminat
no samostoqtelno i pri tova s dobavki e bezmisleno
a tezi koito hodqt na fitnes samo da si pravqt kardioto (aerobikata) - mi da vi kaja, ima dale4 po evtini i po-interesni na4ini 4ovek da si osiguri dobra figura i zdravo syrce
i pak vi kazvam - fitnesyt ne e nikakyv sport, i vyob6te ne moje da se sravnqva s grupovite sportove, ili s pluvane ili tenis
pisna mi ot taq tema - vseki da pravi kakvoto si iska, dadoh svoq syvet
PS: za tezi s izkazvaniqta za 40 kilogramaviq kele6:
visok sym 1.87, teja 72 kilograma (malko sym slab naistina), ne pusha i piq samo pri povod
justinsfhc - 4ovek, uvajavam te, ti pone ne si prost i ne obijda6 izli6no, za4ita6 mnenieto na drugite