zdr,mislq che tuk e mqstoto da spodelq i as neshto,to shte i otg km tazi tema...
emi...as bqh v tochno tova polojenie koeto tq opisfa...Milioni puti trugvah i se sdobrqh s "momcheto na jivota mi" i fse za po 1mesec...v produljenie na edna godina as bqh VTORATA...nadqvah si,che as shte moga da og promenq,no sled 1god se otkazah....togava stana neshto,koeto mn me uchudi....toi me potursi s dumite "iskm da si s men"...dumite bqha tipichni za edin "Jenkar",no tova,che toi me potursi....as otnovo zapochnah da si mislq,che moje bi seg ashte stan eneshto i...DA...vidqhme se,pogovorihme i trugnahme .... Sega imash chufstfoto che sm EDINSTFENATA...za 1vi put vruskata ni beshe IDEALNA v produljenie na 3 meseca,kogato rasbrah,che ot 1mesec toi si ima priqtelka...togava toi prosto kaza,che e mislil che sm se radvala che tozi put as sm bila 1ta,tq 2ta...Narani me strashno mn i skusahme....Znaeh che nqma da go zabravq mn burso,znaeh che shte mi e v glavata max 2-3meseca,no uvi...ytre stavat 7meseca ot kakto skusahme a as GO OBICHAM....dori malko ne sm go zabravila,prosto nqkude v surceto mi ima edno kutche v koeto se krie omrazata i tova,koeto shte mi pomogne da go zabravq...Mukata koqot mi prichini...No...te nemogat da islqsat neshto gi spira i navun islisa samo OBICHTA....
Otkazvam se ! Nemoga poveche da se borq sreshtu tova...qvnu shte go OBICHAM cql jivot...
P.S. sujalqvam,ako vi otegchihs dulgata si istoriq,no imah nujda da spodelq s nqkoi i ot dulgo vr neznaeh d apusna li tema,no sega kogato vidqh tazi i nemojeh da ne spodelq...
Blagodarq na fsichki,koito go prochetoha !