- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли начин да промените нещата
Мм боли, когато останеш неразбран, боли, когато някой си създаде грешно впечетление за теб, но искам да Ви попитам има ли начин да промените нещата?
Ще Ви помоля, ако някой има идеи как може да се промени мнението на един човек за теб да ги сподели с мен.
п.п. Проблемът е, че понякога, когато човек си извади грешни впечетления, издига една невидима преграда и каквото и да направиш, няма да има нито смиъл, нито ефект...
Hoy volv
pochti newuzmojno e da promenish mnenieto(loshoto) na niakoi...no wse pak ima niakakwa weroiatnost ,makar i malka..nemoga da kaja nachini,zashtoto niama tochno opredeleni takiwa..strogo indiwidualno..
success!![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ami na men adski 4esto mi se slu4va nqkoi da si suzdade gre6no vpe4atlenie za men (nprimer ot sluhove) i mnogo trudno uspqvam da mu go promenq![]()
No edinstveniqt na4in e da mu pokaje6 4REZ DURJANIETO SI, 4e ti ne si takava (za kfato te misli)...ili puk napravo govori s tozi 4ovek i go ubedi, 4e si e sustavil gre6no purvo vpe4atlenie. Ne te poznavam i ne znam kakuv e problemut i zatova ne moga da ti pomogna pove4e, sorry![]()
=D> NApulno sm suglasna s neq ! =D>sineoka_kukla Пуснато на: 28.02.3 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ami na men adski 4esto mi se slu4va nqkoi da si suzdade gre6no vpe4atlenie za men (nprimer ot sluhove) i mnogo trudno uspqvam da mu go promenq
No edinstveniqt na4in e da mu pokaje6 4REZ DURJANIETO SI, 4e ti ne si takava (za kfato te misli)...ili puk napravo govori s tozi 4ovek i go ubedi, 4e si e sustavil gre6no purvo vpe4atlenie. Ne te poznavam i ne znam kakuv e problemut i zatova ne moga da ti pomogna pove4e, sorry
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
С директното 'атакуване' няма да стане. Опитай се да намериш общ език с него. Ако почнете да се разбирате добре ще си промени и мнението за теб постепенно. Постоянство и много отдаденост, защото тези неща не се променят за ден или два.
suglasna sam s wild_boy,no 6te ti e mnogo trudno i 6te trqbva da zapo4ne6 tova ne otkudeto e sprqlo,a otna4alo!Първоначално написано от WILD__BOY
Oh,ami sly4valo mi se...Nakratko-probeva6 1,probva6 o6te vednaj,probeva6 za posledno i nakraq prestava6
Oh,ami sly4valo mi se...Nakratko-probeva6 1,probva6 o6te vednaj,probeva6 za posledno i nakraq prestava6![]()
mn trudno bi mogla da promeni6 mnenieto na nqkoi,no ne i ne vazmojno.Vsi4ko zavisi ot teb.Bih te posavetvala da razbere6 parvo kakvo go e nakaralo d si promeni mnenieto i ot tam na tatak da pogovorite i da mu obqsni6 tvoqta gledna to4ka.
Nai ve4e zavisi ot 4oveka.Ti prodaljavai da opitva6 /ako ima6 nekvi vrazki izpolzvaiki gi/.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
I az taka mislq....Първоначално написано от p4elata_brumze
Mersi za vsi4ki, az otdavna sam pusnala edin "plan" v izpalnenie iskah da vidq dali spored 4ujdite gledni to4ki e pravilno i mai mai shte podeistva ;]]
blagodarq otnovo za savetite i mneniqta {}
stiskaite palci, dano uspeq
Hoy volv
mi opitai se ga premaxne6 tazi pregrada po vsi4ki vuzmojni na4ini i ako ne stva prosto zabravi. Ne se pritesnqvai![]()
iskreno ti jelaq uspeh...Първоначално написано от air_soul
oshte poveche, che az imam absoliutno sashtiq problem![]()
shte se radvam ako imash napredak i spodelish za plancheto si![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Stiga da namerq reshenieto s nai-golqmo udovolstvie bih pomognala na koito ima nujda...rabotata e tam 4e shte mi otneme strashno mnogo vreme...a oshte ne sam zapo4nala s izpalnenieto na plana si![]()
![]()
Hoy volv
Да , донякъде е така . Но просто пред дадения човек трябва да бъдеш себе си , а не този за който те мисли той (имам в предвид от гадни , мръсни , долни слухове). Иначе както каза WILD_BOY можеш да намериш общ език с него .
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...