- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Дали ще му хареса,че съм девствена?!
хм..поста е от горе долу месец,тъй че интересно ще ми бъде,какво е станало,дали момчето се е зарадвало или отказало или още не си се решила..![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
И аз това чакам...Първоначално написано от Iliqn4eto
hm.. ot edna strana e qko da si purviq na edno momi4e ama ot druga moje6 da bude6 s po-opitna ... abe 6tom e sex zna4i nqma na4in da ne se radva![]()
ako bqh mom4e 6tqh da se izkefq! tozi fakt za mnogo ot mom4etata e kef,a za drugi ne e! hora vsqkakvi!
black cat or white cat,that is the question!!!
Дали ще му хареса или не това зависи единствено от самото момче,защото има някои,които си умират да бъдат първите за едно момиче ( така знаят,че стават много важни за нея и че тя ще ходи след тях като кученце и така момчето се чувства много специално ),а други от тях мразят да са първи поради посочените по-горе причини и защото това ще бъде за тях голям отговорност.
Първоначално написано от air_soul
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Според мене ще му хареса щото тои ща отваря няма кои друг да го направище е 1вият малко крав голям праз ама може пак и да не карвиш . Аз ако бях щтях се кефя хубава стегната п***а кеф
![]()
opredeleno 6e mu haresa
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
abe ti si mnogo sme6no sy6testvo.edinstvenoto svestno v tebe e tva 4e si ot cska,ama tva nqma zna4enie.ne stiga 4e mi slojil mi6o 6amara v podpisa i se misli za golqm gyzar,ama i se prai na mn umen i mn hityr.trqa si mn typ za da kaje6 4e 6tom na 17 e destvena e krokodil.gajeto mi e na 17 i be6e destvena dopredi da se trygne s mene i super putka(s kakvato skapanqk kat tebe nikoga nqma da moje da se vyrje).Първоначално написано от [CSKA
misli predi da pi6e6 typotii 6ot ina4e mn prozira6.
devstveno momi4e e edno ot nai-gadnite ne6ta , parvite 5-6 pati e ujasno , az primerno ne haresvam ama moje na nego i da mu haresa , vseki e individualen
Zavisi ot 4oveka.Moje bi 6te se zaradva,4e 6te ti e purviq. No ot druga strana, mom4etata predpo4itat po-opini. Poprincip po-malkite mom4eta ne se kefqt mn da otvarqt...6toto sa po-neopitni te samite.No toi e po-golqm i ne mislq,4e 6te go sburka osobeno.Davai, puk 6te vidi6.
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
На мен лично би ми харесало ако мацката с която съм ми заяви, че съм и първия...
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
Това е много добре казано !!!Първоначално написано от Софи
![]()
![]()
аз много бих се зарадвал като се има предвид че и аз още съм такъв (в общия смъсъл)
Ако има чувства или просто държи на тебе, ще бъде много поласкан, че е първият ти.
Но ако е просто бройкаджия... най-вероятно ще му бъде досадно и даже неприятно да свърши тази "черна работа". Дружко си е "чук и бег"... Да не говорим, че ако е нефелен, ще му се наложи да се труди и с други части на тялото...![]()
Един съвет от мене, момичета - само в леглото можете да разберете какво е истинското отношение на момчето към вас!![]()
дайте да напрайм акция срещу ЦСКАфоревър а.. на който не му аресва мнойто мнение просто да си замълчи.. в тоз форум сички вс мене.. абе катили бе кфо да кажа.. и оня дет ми вика че аверката му била на 17 и нз си кфо.. аве човек за тебе може да е много яка ама за другите да е чобака през зимата нали се сещаш.. нямам нишо против вас ама вий явно имате.. тфа че казвам как стоят нещата от моя гледна точка незначи че секи 2ри пост трябва да е насочен към мене с некфа селска злоба..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !