- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- OTKACHENO,NO FASHION I FAKT!!!=)
Dnes probvah neshto naistina interesno...Limonada chips i zapalena cigara....ooooo naprao takyv vkus-podludih se...axaxaxax,kvo 6e kajete
Az p1k obicham sladoled,soleti i bananili sl1ncho griski...s kiselo mlqko i zahar
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
Еееее страшна си....не мога нищо да кажа освен че съм възхитен от тебПървоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
Otnosno vuprosa dali experimentiram,da!!Obi4am da se promenqm,da buda razli4na![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ei thanks....Mislq che sym imala i drugi takiva sluchai no ne se seshtam....Q razkajete vie kvi kombinacii ste pravili???Първоначално написано от Blu
![]()
ami edin pat neshty mi shtukna i napraih neshty kato musaka , samo 4e bez kartovi vmesto kartovi-spageti(makaroni) i otgore sas zalivka kiselo mlqko i qice...a sled tva otgore s ketchupmisleh 4e shte e gadno ama ne e 4ak tolkova losho,shtom brat mi go qde
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Xaxa super ste.Osobeno tva s musakata napravo me razbi...=)6te iskam da go probvam
ем така така мисля да
се направя на бодли4ки
да си направя зелена косата
едни розави лешти нема да са
ми излишни
а мисля и да си присадя 3-ти
крак МН ЯКО
Ако току що сте си намазали филия с лютеница, то непременно ще я изпуснете на най чистото място около вас и филията непременно ще падне с намазаната страна надолу.
ooo daaaa mn obi4am da experimentiram, daje drugata sedmica 6te si kupq zeleni le6ti![]()
Първоначално написано от sladkoto_mime_
Hahaha abe mimS brat ti pretenciozen li e? az kat mu gleam kilcata mai mai sii4ko obi4a si pohapvahahaha bazikam sa be, toi sq da ne mi se obidi! hahahaa
kolkoto do experimentite mn qsny 4e praim i bashta mi se me presledva (ne 4e me int de).. qm postoqnno nqkvi smesici gor4ivo.sladko/kiselo i t.n. Sestra mi si be6e zela nqkvi Krokita s maslo i az zeh nqkolko i otidoh na terasata zeh si cigarata kakto i zapalkata i izgorih ednata pra4ica lapnah q, pih kola dokato mie v ustata i drapnah ot cigarata..yeah..strahotno useshtane kvo da vi kaja hahahahahaha
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
I si mislish che shte ti povqrvame za tretiq krak????Първоначално написано от afeni_shakur
mi da
az utre mislq da qm techen shokolad i lutenica
vchera qdoh domati s konfityr
min.sedmica-balatum s pudra zahar i djapanki s ketchup
meli naprao
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
E az ne sym tolkova-4ak i djapanki s ketchup da qm????!!!!![]()
Гласувах за "никога", но май малко сбърках. Няма определени храни, които смесвам, но често си правя експерименти с това, което има под ръка. Само има едно изключение - мога да ям абсолютно всичко с кетчуп.. обожавам го.. :P
mdam padam si po eksperimentiteee naprao otka4ena raota![]()
4udno mi e zashto po4ti vsi4ki svurzwate eksperimentite s hraneneto![]()
ima kude kude po zabavni neshta
![]()
Онзи ден бях на един семинар и там имаше обяд. Имаше таратор и нишесте за десерт , а основното ястие не беше сервирано. И аз понеже бях много гладна смесих таратора с нишестето с вкус на малина! А после дойдоха и кюфтетата и тях ги ядох с нишестето :P Убийствена комбинация! А хората на моята маса гледаха ли гледаха и не разбираха какво става...![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
mi i az naskoro probvah kola s rakia,menta,bira i vino vutrre i ot gore edna topka vanilov sladoled...beshe otvratitelno
Awe probvaite pyrjeni kartofi sys smetanov sladoled - nqma takava kombinaciq, luda e![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
axix ..napravo me ubihtea na mene mi vikat 4e sym imala otka4en vkus
Vse pak probvaite : salata zele,s riba ton , ket4up i soleti HRus-Hrus
mnoooogo e vkusno ...soleti sys vafla ili ne6to 6okoladovo e sy6to mnogo vkysno
..bqh probavala 4ips s ket4up ,ama ne6to ne mi haresa..
![]()
P.S. mnogo qka tema![]()
as obi4am kozunak s maioneza i lukanka![]()
to kato gledam ima hora deto MNOGO poslygvat.
Dam experimentiram si ... sys sebe si ... sys kosata si ... sys hranata si sys vsi4ko!
neslu4aino kosata mi e v neopredelen ot horata cvqt ... hodq s kyrpa,6apka ... super iz4an4ani dreshki!!!
za hranata ... obi4am da hapvam ponqkoga hlebec ... kiselo mlqko ... zahar i obelen slyn4ogled (T'va kato si go smesq v edna kofi4ka ...![]()
) Polu4ava se na vkus vse edno Kiselo mlqko + Gevrek.
Ql sym banica s 4ili sos (MNOGO 4ili sos) i posle ... se pribrah nabyrzo
Drugo ... Edin pyt si napravih cql fritiurnik pyrjeni kartofi .... samo i samo tatenceto mi da ne se nahryska ... vmesto sol ... slojih zahar + 4ili sos (neznam mn. pikantno si hapvam) ... men si mi haresa ... ama toi ludna ot liutivi4koto - posle shtqh da si ostana bez jobni![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Dammmmm....=)Първоначално написано от kaka_lara
Abe as da vi kaja spored men Zaio Baio si varvi sa vsi4ko. Sradoled sas zaio baio, bani4ka sas zaio baio, pica sas zaio baio,vafla sas zaio baio...A i filiq sas sirene i semki e mnogo vkusno.