- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко време е най-дългата ви връзка ?
моито е по4ти 5 месеца.....и дано завинаги др не искма и няма да искам...само нея..не е мн ама на мен ми стига...!!!
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Най дългата ми връзка до сега е 3 месеца...А тази която е в монента 1 месец и нещо и искам да е мноого дълга ,защото обичам човека![]()
![]()
Сегашната ми връзка-4 месеца вече.Смятам, че най-накрая попаднах на човек, който ме кара да се чувствам себе си и да забравя за проблемите и трудното ежедневие, въпреки всичко.И най-очудващото е че имаме много общи неща, но и значими различия..с една дума - допълваме се.![]()
4 год. 8 месеца и 7 днине мисля и да я прекратявам
:P
моите самн кратички(:
1 година и 2 месеца.
3 meseca
Първоначално написано от ThePainIsReaL
ami v4era(10.02.07)stanaxa 5 meseca nadqvam se da prodalji o6te dalgo
Най-дългата ми беше малко повече от година, но завърши със скандали, разправии и много много нерви![]()
Гласувах за 6 месеца .. макар, че беше малко повече, то накрая беше силно казано връзка ..![]()
около 1 година с прекъсване ама отдавна свърши и вече сме просто приятели и съседи ама това са подробности![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
da kajem blizo godina, tolkova puti se razdqhme,che nakraq pochti ne mojehme da se gledame.Sega sme si mnogo dobri priqteli obache i vinagi shte si go cenq mnogo,zashtoto mi e mnogo dobyr priqtel i do dnesinache ako se broi bez prekusvane da e i bez razdeli mai sa malko poveche ot 6 meseca
sega obache imam namerenie da budat mnogo poveche
![]()
1 година 1 месец и 24 дни.. само, че вече е в миналото.. точно 7 дни преди да стане годинка и два месеца.
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
2 години и половино почти. на 8-ми март правим толкова. направо съм учудена от себе си-не ми е омръзнало и грам и броя минутите до срещата ни,както първия месец :P
Най - дългата ми е била 7 месеца. Тя вече е минало обаче. В момента връзката ми вече стана 6 месеца.. да се надяваме че няма да спираме до тук![]()
2 седмициама са се зарибяме с едно момче...ше виим ко ше стане
![]()
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
най-дългата..мм 1 месец и 1 седмица
I am a violet butterfly !
mi 6 meseca se6t neveroqtni meseca na vsi4ko :)
Tu es un r
Ами моята не е точно година и половина,но скоро ще стане и имам чувството че ще продължи още доста...![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Хах, скъсахме след 2 седмици, бяхме приятели и връзката ни прерасна в нещо повече. Не тръгна добре, направо катастрофа![]()
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!