- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сама....
...
уауууу...много е тъжно,прекалено много...тъжно и все пак хубаво!много ми хареса!!!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
хъм,да ти прилича на стихотворение?![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Точно така rusalkata_ това не е стихотворение а пълна пумияПървоначално написано от rusalkata_
![]()
радвам се че споделяш мнението ми :P
![]()
![]()
=D> =D> =D>
trqbva da si dosta povyrhnosten 4ovek za da ne se raz4uvstva6(pone malko) ot takiva trogatelni i 4uvstveni dumiПървоначално написано от Sa3ana3a
![]()
p.s.NI6TO LI4NO!prosto spodelqm mnenie
Ахаха баси бъзика прочетох толкова дълъг пост. И щах да се залея от смях. Лазате твари! Лазете и страдайте! Умирайте щом желаете! Докато ние силните седим и ви гледаме от високо и се заливаме в демонически смях, над вашата мъка и болка. Губете се в хаоса. Нека той ви разбива! Нека той е вашето разпятие. Ние ще го управляме, вие ще падате един след друг, под ударите му! Дерзайте жалки хорица, дерзайте и нека смъртта е вашето спасение.
Мммне не съм повърхностен а по скоро винаги търся логиката в нещата а в повечето стихчета във форума няма абсолютно никаква логикаПървоначално написано от fresh4e
![]()
П.П.: Не се притеснявай![]()
Strahotno e baby,prodaljavai v sa6tiq duh..Iskam o6te!!!![]()
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
V edin moment i az spodelqh pisaniqta si v tozi forum, no...nqkoi prosto ne gi razbirat. Dumite sa tvoite 4uvstva, tvoqta dusha i ne mojesh da iskash nqkoi da go oceni kakto teb.
Za tezi, koito ne im se 4ete...ne 4etete...
Za tezi, koito shte opluvat...ne postvaite!
Za teb-ako se 4uvstvash izostavena i tova te kara da puskash takiva temi...to razberi na vreme 4e ne e tuk mqstoto!
Hoy volv
И на мен да! Мноого е хубаво.
Ии и аз така. Тъжно, но хубаво!
Да и мойто мнение е като на миналите двама.
Прави сте! Дори сълзи ми текнаха! Много е хубаво, да!
Кви са тез тъпи коментари от вас?! Усещате ли иронията? Каже някой нещо и вие казвате същото. Лупнете поне един шибан аргумент!
Мм...не е лошо,но защо аджеба пишете само такива "отчаяли се от живота стихчета и т.н" ?
Не ви ли писна всичко да е с еднакво съдържание,но казано по различен начин ?
Много съм отчаяна,всичко е безмислено,мре ми се,самотна съм,страх ме е,била затворена в клетка...бла-бла.Защо някой не се хване и не напише нещо изпълнено с повече позитивни мисли и 'настроение' ?
Всяка тема във форума е точно такава,а вие продължавате да пишете тез работи?Измислете нещо ново и по-оригинално !
пп:без лоши чувства,иначе е хубаво.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
rulzZZZ!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Sobieski Immpress Summer!!!
air_soul...Точно това осъзнах и аз...И вече съм решила да не поствам нищо тук...Защото от глупости - аман...Нямам намерение да падам на нивото на тези, които решиха, че е много приятно да нападат и обиждат...След като чувствата на един човек се приемат като пумия...Нека така да е, явно само аз мога да се разбера...Първоначално написано от air_soul
bati tapacite kato wlezem w toq podforum i gledame samo nekfi typi zaglawiq i posle wytre 'poemi' sushto tolkowa typi i deto me myrzi da gi cheta!!! Za kwo go prawite?Da wi hwalqt li?Da wi kajat : Imash darba ; mnogo e hubavo ; mnogo me razchuwstwa ?Za kwo ? Kwa polza imash? Bahti sigurno e tapo twa ne mi se chete ai...
Мен ми харесва... =D> Браво =D>
I na men mn mi haresfa.... Bravo =D>
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !