.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Сама....

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    =D> =D>

Супер фен
    Добре не разбирам защо искате мнения от сорта на "оо много е хубвао,страхотно е,аааааа,ихххх божествено" ?Все пак всеки човек си има различно мнение...не може да се харесва от всички ?И не смяташ ли,че е тъпо без да има една критика ? Защо трябва всички да те изчеткат,а не могат да кажат къде имаш "грешка" например ?Логично е,че като го пуснеш във форум няма да те хвалят само !
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    уауууу... много е тъжно,прекалено много...тъжно и все пак хубаво!много ми хареса!!!
    I az taka mislq
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Добре не разбирам защо искате мнения от сорта на "оо много е хубвао,страхотно е,аааааа,ихххх божествено" ?Все пак всеки човек си има различно мнение...не може да се харесва от всички ?И не смяташ ли,че е тъпо без да има една критика ? Защо трябва всички да те изчеткат,а не могат да кажат къде имаш "грешка" например ?Логично е,че като го пуснеш във форум няма да те хвалят само !
    Въобще не искам само да ме хвалят, но не смятам, че това беше вид критика или мнение, както и да е, аз съм се примирила...Едно и да кажеш, че не ти харесва и защо, друго е да нападаш и обиждаш, но все тая...Всеки с мнението си...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Въобще не искам само да ме хвалят, но не смятам, че това беше вид критика или мнение, както и да е, аз съм се примирила...Едно и да кажеш, че не ти харесва и защо, друго е да нападаш и обиждаш, но все тая...Всеки с мнението си...
    Това бях аз...

Супер фен
    Аз не мисля,че съм те обидила някъде.Напротив въпреки критиката ти казах,че ми харесва...!
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Повече от фен
    Аз не мисля,че съм те обидила някъде.Напротив въпреки критиката ти казах,че ми харесва...!
    Не говорех за теб, защото, да, не си ме обидила...Няма значение вече...

уауууу... много е тъжно,прекалено много...тъжно и все пак хубаво!много ми хареса!!!
    =D>
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Taka e!No tezi na koito ne im haresva samo obijdat vmesto da kritikuvat a mejdu dvete dumi ima golqma razlika.Tvoeto mnenie mn mi haresa.Kazva6 4e ne ti e haresalo i kaazva6 za6to a pak drugite..

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ми.. не ми ареса много
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На мен ми харесва въпреки целия мрак,който всява .. дори точно това ми харесва.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

=D> =D> =D>
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Доста е дълбоко и красиво .. браво мила
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ляляляляллсялялялял..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ахаха баси бъзика прочетох толкова дълъг пост. И щах да се залея от смях. Лазате твари! Лазете и страдайте! Умирайте щом желаете! Докато ние силните седим и ви гледаме от високо и се заливаме в демонически смях, над вашата мъка и болка. Губете се в хаоса. Нека той ви разбива! Нека той е вашето разпятие. Ние ще го управляме, вие ще падате един след друг, под ударите му! Дерзайте жалки хорица, дерзайте и нека смъртта е вашето спасение.
    Пич забелязвам дупе го даваш.. предполагам демоническият ти смях до сега се е изменил в демонически плач и страх ако не се е - ще изпратя една мисъл за теб да видим колко си демоничен хахахахаа....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си