- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сама....
Добре не разбирам защо искате мнения от сорта на "оо много е хубвао,страхотно е,аааааа,ихххх божествено" ?Все пак всеки човек си има различно мнение...не може да се харесва от всички ?И не смяташ ли,че е тъпо без да има една критика ?Защо трябва всички да те изчеткат,а не могат да кажат къде имаш "грешка" например ?Логично е,че като го пуснеш във форум няма да те хвалят само !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
I az taka mislqПървоначално написано от rusalkata_
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Въобще не искам само да ме хвалят, но не смятам, че това беше вид критика или мнение, както и да е, аз съм се примирила...Едно и да кажеш, че не ти харесва и защо, друго е да нападаш и обиждаш, но все тая...Всеки с мнението си...Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Това бях аз...Първоначално написано от Анонимко
Аз не мисля,че съм те обидила някъде.Напротив въпреки критиката ти казах,че ми харесва...!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Не говорех за теб, защото, да, не си ме обидила...Няма значение вече...Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Първоначално написано от rusalkata_
=D>
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Taka e!No tezi na koito ne im haresva samo obijdat vmesto da kritikuvat a mejdu dvete dumi ima golqma razlika.Tvoeto mnenie mn mi haresa.Kazva6 4e ne ti e haresalo i kaazva6 za6to a pak drugite..Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
ми.. не ми ареса многоПървоначално написано от rusalkata_
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
=D> =D> =D>
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Доста е дълбоко и красиво .. браво мила![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ляляляляллсялялялял..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Пич забелязвам дупе го даваш.. предполагам демоническият ти смях до сега се е изменил в демонически плач и страхПървоначално написано от Анонимко
ако не се е - ще изпратя една мисъл за теб да видим колко си демоничен
хахахахаа....