- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- maGazin4eTa:)
mi na4i, ai da mi kajete nekfi qki magazin4eta v sfsmisul..trea si zea dunki ma iam sam0 kum 50 lea..i 6e mi trea malko help
a pa za sTiLa.. ne sum to4no fashi0nka, ma ai nekfi tak1a, hxah [-o< pLzZ HeLp ;]
в "на тъмно" има яки дънки...
ама нещо... не можах да схвана кфи точно имаш предвид...
My life overturned
Unfair the despare
All these scars keep ripping open
Peel me from the skin
Tear me from the rind
Does it make you happy now?
to i az ne se shvanah, MyahxПървоначално написано от Nelzi
miii nekfi.. g/d pravi nadolu, i svetlo sini..
ma oT "na tumno", "placebo"..ne6u ni sum navitak..
![]()
ми... погледни в базарите на НДК.. по Графа...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi znam edin ma toi e mnogo zabutan i nz dali si struva da ti obqsnqvam kude se namira.. ina4e tam sa markovi no s malki defekt4eta(ot roda na 4e nqkoi konec e sin a ne rozov..) i zatva sa po-eftini..
nylon ima qki modelcheta za po 45..na solunska
da nqma6 predvid magazinite na fishbone tam ima gotini dre6ki i sa evtiniПървоначално написано от fti4ka
Винаги съм се чудел, къде ли може да си купиш дънки в София?!![]()
ми.. има един магазин за втора ръка, на лъвов мост.
в "Даная"-та на Ботев има некви яки сега..скоро ги гледах и мисля че парите дето имаш ще ти стигнат..
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
A hora vlizali li ste naskoro v Terranova?Kvo mislite?
v4era hodih da si tursa roklq za bala i minahme i prez terra nova ima qki ne6ta.. mene mi haresaha edni bluzki na raieta oba4e sa kum 30lv i sega nema da me ogree.. ina4e sa napuskali i edni kusi pantalnoki do kolqnoto koito qvno sega sa na moda ma ne6to mene ne me kefat..Първоначално написано от snejito
mi ne edin drug..Първоначално написано от LyLa
emi po princip ot 99% ot shopovete za drehi moesh da si kupish dunki...ahah...vie otka4ate be hora...
az v polsedno vreme sum adski zaribena po second hand shopovete i ne moga da mina pokrai takuv bez da razgledam...ako tursish mojesh da namersih ebasi neshata...v4era si haresah edni dunki za 12 kinta...e ebasi iakite dunki!!!!mnnogo dobri mesta sa tfa...
we like it DARK&HARD