- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помогнете ми,незнам какво изпих...
Здравейте,посещавам този форум от доста време,но само си чета,но ето че дойде време да ви попитам нещо,или по-скоро съвет и информация.Случая е такъв-днеска в училище ме болеше адски главатаи питах една съученичка дали има някво хапче и тя ми каза-да и ми даде едно оранжево хапче с буква "z" на него и над буквата една дъгичка и аз го изпих,мина ми главата обаче незнам какво беше това хапче,много съмнително...ако някой има инфо моля ви кажете ми...
![]()
Край! Вече си зарибен! Спасение няма!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
ami simpatqga!taka kakto opisva6 hapa mi prili4a na extazy,no...ako ne ti se spi i se 4uvstva6 osvejen i ima6 dovolno power i si v nekva euforiq-zna4i sam prava.no spoks ot edin pat ,ni6to ti nema!!!samo gledai da ne ti stane navik!![]()
jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!
нищо необичайно ми няма,напротив,даже ми се спи...Първоначално написано от evelin85
![]()
![]()
gledai sa tva hap4e ne mi govori nishto prili4a vqrno na extazy .. no ne mi se vqrva da sa ti go dali e taka se pak tva struva 15 leva.. no dori i da e bilo extazy lo6o nqma radvai se : ) a toz det ti akza 4e si zariben ve4e.. tva e smeshno neznam kak go izmisli spoko nqma da ti stane nishto a moqt savet e drug pat da ne priemash takiva neshta za koito ne si sigoren kakvo sa !! pazi se
Хапчета се взимат само от много близки хора или от медицинско лице
Абе вие добре ли сте бе, вкарахте се в бесния филм. Нали ти е минало главата къв ти е проблема, ако беше нещо съмнително сигурно нямаше да се почувстваш добре, помисли малко с тая глава щом ти е останала.
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
i da e extazy nema kakvo da ti pravi vpe4atlenie. nqma da se zaribi6 po nego. tova e po4ti nevuzmojno
za6to ne pita6 s1u4eni4kata ti naprao kvo ti e dala? pak i ne mi se verva da e extazi 6tot naistina e sk1pi4no az ako imam nema da go podarq ei tai![]()
Tfa mi napomnq na istoriqta s decata det pu6ili 4ad4e i kazali 4e qli duv4ici...xaxaxa vij sq ako ti bqha dali ne6to kafevo da 6mrukne6 4e da ti mine-tova ve4e 6te6e da bude sumnitelno xaxxaax
axxaxa Ako ти мяха дали екс щеше да усетиш наи малкото по вълните които те обливат пук ако е бил с повечкко херинг(хероин) щеше да си супер замалял пук може да е било някое безбидно хапче лично аз не знам за такъв екс с "Z" отгоре такаче не се притесняваи!!!
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
chuvali li ste za novia hap ... "ZoRo"....hah
we like it DARK&HARD