- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо сжършване
До сега 2 пъти сме правили секс с приателката ми и двата пъти свърших много бързо. Какво да направя за да не се получава така?
Ako ti e bilo za purvi put??? spoko s vremeto 6te stane po-dobre i nqma da svur6va6 tolkova burzo!!!
Nqma kakvo da napravi6 po tozi vupros(pone az nz kakvo moje da se napravi)no moje6 da probva6 da subere6 sili za o6te 1 ili 2 puti sled tova da ne go pravite samo edin put a nqkolko!!!
nz pi4 no mislq 4e si e ot vremeto...vse pak 2 puti ste go pravili taka 4e vremeto 6te opravi ne6tata![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
не им вярвай.
1.Винаги се опитвай да поддържаш дишането си,трябва да е равномерно,а не учестено,защото това ще те накара до бърза еякулация.
2.Опитвай се по време на секс,да не мислиш за това,е гледай и да не ти спадне де.
3.Не прекалявай с една поза,сменайте позите по често,но члена ти да не е вътре,защото докато променяте позата,може да изтървеш коня в реката.Вади го!
И на последно място,зависи от това,колко пъти си го правил.Лично аз,първият ми път с каката,акта трая не повече от 2 мин.,естествено свърших вътре и продължих без да спирам и после не можах да свърша,а тя само вика:-еби еби,да ама не става.
Сега мога и да си изкарам и 30 мин без да свърша,може да има и 2 и 3-ти път,зависи от девойката.Така,че не се плаши.Давай напред
Ima DUREX za zadurjane ..... Oranjeva kutiika mislq 4e beshe ...... Taka ti iztrupva 4e ne go useshtash moje 2 4asa da klatish ....
Почваш наум като ненормален да си повтаряш:
- Танкове, локомотиви, коли, камиони, влекачи, тирове, танкери, кранове, котли, конвертори за стомана...мога дълго да продължавам.
И ще видиш, че ще има ефект, знаеш ли к'во бързо ти се губи възбудата само кат се сетиш за бетонен траверс.![]()