- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Piercing studio?
Molq za 1 suvet4e![]()
Obru6tam se kum tezi ot vas s opit stava na vupros za Sofia ..v koe studio e nai dobre da si napravq piercing na pupa,kude se namira i orientirova4na cena(ako e vuzmojno) blagodarq predvaritelno i sujalqvam
ako ne e za tuk temeta, pregledah drugite i ne vidqh ni6to otnasq6to se za studia
![]()
Sestra m1 e ku4ka s n3q sme komb1na
he1 p1ch shte te otnesem kato lav1na!!!
by ku4ka^za^ukrasa !!!
Triphouse на Патриарха (пряката след Sabotage),цанета май беше 20 лв за пробиването и 10-15 обицата,нещо такова.Доста добре работят според мене![]()
az se probih na vitoshka v studio mania
не, ако искаш наистина добро отнощение и качествен пиърсинг- отиди точно там- Трипхауз и питай за Руди
мястото се намира в първата пряка вляво като тръгнеш от Кабината към 5те кьошета
Руди > AllПървоначално написано от Анонимко
факт!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Mi az si dupchih i ezika i pupa v visan ili tam kakto se kazvashe na mariq luiza..naistina toq dte me dupcheshe izpi 3 biri pred men ama nito mi se vuzpali neshto nito me boleshe nito zgafi..i v obshti linii sum dovolna
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Подкрепям.Първоначално написано от пор
Държа да отбележа, че мацката от На Тъмно е некадърна!
Saatana vittu perkele hate crew!
моника, на графа, с/у пазарчето.
мания, витошка, до пицария 'уго'
алелуя.
Ami nai-dobre v bolnicata-za tam i 4te dupki si gi pravih![]()
кура ми янко.Първоначално написано от lunnoto_momi4e
никви болници, никви лекари.
има си хора, които се занимават специално с това. а и аз лично не бих позволила на някой, който няма достатъчно пиърсинги по себе , да ме дупчи.
алелуя.
pitai ti za Rudi i da vidi6 kak 6te ostane6 bez piusring pod ezikaПървоначално написано от Boot
![]()
az su6to sum si dup4ila vs dupki v Triphouse,no durja da otbeleja,4e si gi pravih pri MIRO..imah,taka da se kaje,nepriqten incident s Rudi..iskah da si smenq obicata pod ezika(bqh s takiva,kakvio slagat na vejdite,s forma ma polumesec i na krai6tata s vint4eta-6tangi4ki...i iskah da si sloja halka)..samo 4e 6tifta na halkata be6e kude kude po-debel i toi mi maha starata obica i ruga ruga ruga brat4e novata..ebasi bolkata,kato mi piersinga prez samiq ezik ne me bolq tolkova posle..![]()
kakto i da e de,skusa mi se cipata i posle pak se dup4ih na su6toto mqsto(samo 4e toq put pri Miro)![]()
taa mn sum dovolna ot Miro,mn e kaduren,mn dobri4uk,turpeliv i tn![]()
aide uspeh(na kogoto i da popadne6)
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
и мене миро адски много ме кефи, правил ми е 2 или 3 пиърсинга, и всички те бяха просто перфектни и освен че изглеждаха мнооооооого добре, много бързо зарастнаха, абе никакви оплаквания нямам към него, аадски добрия пиърсист
алелуя.
ot kade zn 4e mackata ot Na Tamno e nekadarna?dup4ila li si se tam??????????????????????????mn si e dobre!!!az tam se dup4i6 i s1m mnnnnnn dovolnaПървоначално написано от Boot
![]()
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
Ами мен този който ме дупчи имаше сума си обеци по ушите и на езика имаше,така че не мога да се оплача-там си слагах и на пъпа обицата и 6-те дупки по ушите и нямам проблеми
hora maniata ne moga da q namerq ili po skoro nz koq ot vs na vsqkude ima picarii nikude ne pi6e picariq ugo namerih extrim nqkakvi bezimenni oba4e mania nqma i tfa si e![]()
![]()
su6ty taka namerih na vito6ka nomer 45 studio oba4e be6e zatvoreno i nikude ne pi6e MANIA
![]()
руди рлзззззз бягаи при него
Първоначално написано от kat4enceto
Boot ме зариби
![]()
отиди в Трипхауз ам аз имам оттам 2 дупки на езика и на веждата та ..сега мисля да си дупча пъпа ама ме е страх..Искам да питам какво е усещането ?
...Нeznaeш чe moeтo мalko sъrce тe obiчa.. [!]
Може ли някой да препоръча студио за пиърсинг, в което да дупчат под 18 години!!
На тъмно. Трябват ти 16 само. Е, зависи де, ако искаш генитален или пиърс по зърната, чакаш да направиш 18.