- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ви ли писна от кофи?
Аман писна ми от кофи-демек жени колко щеше да е по-добър света без тях мама им да иба тъпа да иба!Ще ги избия сичките кучки до една!Жената е нищо повече от един гаден мръсен паразит,който винаги паразитира за на чужд гръб и най-вече за сметка на мъжа!Мръсни кофи колко щеше да е по добре без вас!ААААААА писна ми!
axaxa da ne bi da haresva6 nqkoq "kofa" deto ne ti puska?!zle si...
Супер забавни са. Мислят се за нещо голямо, ама им идва времето... И тогава им се ебава майката.
А ти май си мега комплексиран,а?Ми насочи се в другата посока бе...след като жените не ти пускат с мъжете може и да ти върже,знае ли човек?!
![]()
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
pff bace kfo da kaja....tfa da ne e nekfa diskriminaciq we...kfi sa tiq gluposti...moje da it e pisnalo ama tfa ne zna4i 4e tre si go izkarfa6 na si4ki momi4eta...ebasi typotiqta...tfa 4e s nekoe momi4e ne ti e provyrvqlo ne misla 4e e pravilnyty mqsto da obijda6 si4ki...ebasi ama ne bih te podkrepila po nikakyf na4in tfa e ...typpo..![]()
![]()
But everytime I turn to you she's looking through your eyes and when I try to touch you I'm overcome by lies...
ми обърни се към мъжете ф такъф случай![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
=D>Worthless Пуснато на: 01.03.12 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ми обърни се към мъжете ф такъф случай![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
е така е... и без тфа някои са толкова секси![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Тц тц, майка ти много ще ти се сърди, като те чуе да говориш така.
т. 11 от правилата.