.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: френски:(

Фен
    Град
    Някъде из вселената!

френски:(

Моля ви се помогнете ми да намеря всякакви самоучители по френски език на бълг.език,преводачи и речници!Опитвам се да намеря програма с упражнения и граматика на френски език и я търся от 2 месеца но никаде не мога да намеря!Моля ви се ако някой знае някоя програмка или намери нещо да ми даде линкБлагодаря предварително
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

devoika francuzoika
    Guest
    nikoga nqma da uspeesh da nau4ish frenski sas samou4iteli....ppo dobre se zapishi na nqkuv kurs vapreki 4e i tva ne e garancia...

Супер фен
    Най-добре е да се учи език със учител. Иначе с такива самоучители е слаба работа.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Най-добре е да се учи език със учител. Иначе с такива самоучители е слаба работа.
    абсолютно-вече уча френски втора година и е абсурд само да научиш нещо !но ако искаш отиди във френският културен център и си купи граматика с упражнения!

que-tu fais?
    Guest
    il y a dans l'internet qqu programes qui peuvent t'aider! Mais le meilleur c'est le professeur de francais! { lele kak go mrazq tva PASSE SIMPLE i subjonctif passe } xaxax
    taq godina mn trudno , ne kat v 8 klas

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    А спокойно аз си го у4а по 16 часа на седмица в даскало френския просто искам някой самоучител или програма или сайт с упражнения 6тото съм много зле и искам да се поопражнявам

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от que-tu fais?
    il y a dans l'internet qqu programes qui peuvent t'aider! Mais le meilleur c'est le professeur de francais! { lele kak go mrazq tva PASSE SIMPLE i subjonctif passe } xaxax
    taq godina mn trudno , ne kat v 8 klas
    тея времена са отврат!

sladkish4e-кой клас си?

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Ми 8 клас съм и тоя френски просто ми ебава мамата[/i]

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    айде бе, passe simple не е толкова зле, що всички така го ненавиждат, виж subjonctif вече е кофти работа, но и то се преживява..
    абе в интернет няма да намериш никви добри тестове и програми.. и аз те съветвам да отидеш във френския културен център или на славейков, където ще ти препоръчат добри граматики, да се запишеш в библиотека и да си взимаш френски книжки.. и друго добро упражнение е да гледаш филми на френски или пък френско радио.. абе идеи много=))
    всички сме минали по тоя път , но когато почнеш химия и биология на френски, тогава ще видиш какво значи да ти се ебе мамичката айде поздрави+)
    алелуя.

Aide be az ucha frenski sega sum 8 klas i na semica imam po 26 chasa frenski na kraq na tazi godina kakto vsichki podgotveta i nie is imame izpit .. i naistina e adski trudno pri polojenie che vsichki vremena ni gi davat smeseni..i ako hich ne si sqdash na guza shte ti trudno ne ami adski trudno i ne e garanciq che shte si vzemesh izpita tei che i 100 samouchitelq da si poruchvash i kupuvash i 100 chastni uchitelq da si namerish ti ako ne si sednesh na guza da uchish nqma kak da stane a puk ako veche si opitala kato si sqdash na guza znachiii....malko tupichka si padash.. P.P nishto lichno..
    Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart )))

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    ами иди до книжарницата има много (лично баща ми има такъв по френски) но с тези самоучители най-много да си останеш на начално ниво така че вземи научи най-основните работи пък после с учител ..

Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Слаба е чухши, аз сам съм научил 2 езика със самоучители на смея да твърдя високо ниво, след като на изпити изкарвам високи резултати. Всичко зависи от желанието, не от това дали са самоучители и само учители. Никой не е казал, еч като ходиш на часни уроци, ще научиш нещо, ако не седнеш да четеш вкъщи, нали? Което можеш да правиш и сама?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    http://www.lepointdufle.net/

Аз живе във Франция и в класа за чужденци учим в този сайт. Натисни Grammaire и си избери упражнение. Има и съвсем детски, но някои са си бая труднички..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си