- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NEOPITEN v sexa
ima edno mom4e koeto mn mn mn me obi4a. az sa6to si go haresvam. hodim ot 2 meseca i sam malko pritesnena. vse nqkoga 6te stignem do sexa, a toi mai do sega ne e spal s momi4e........ /da uto4nq az sam na 18 a toi na 20/ ne e zadrasten v nikakav slu4ai no e malko sramejliv. pritesnqvam se ot tova 4e kogato stignem do sexa i ako ne se polu4i 6te stane mn konfuzna situaziq, i nai-ve4e ot tova 4e moje bi 6te se otdrapna i 4uvstvata mi 6te ohladneqt. a ne go iskam za6toto toi e mn milo mom4e. prosto ne iskam da go naranqvam. razbira se ako se polu4i to togava nqma da ima problem, no sam dosta skipti4na otnosno tova....................![]()
![]()
![]()
![]()
Kogato dvama naistina mnogo se xaresvat i jelaiat to togava prirotat si znae rabotata vajnoto jelanieto da idva i ot dvamata
Ima golima veroiatnost pri purvia put neshtata da ne stanat ili da ne se xaresat i ot dvamata partniri zashtoto purvi put moje i da e svurzan s nepriatni yseshtani no vajnoto v takava sityacia da ne se otdrypvat dvamata a da si pogovoriat da se yspokoita i otpusnat i togava vsichko shte e nared
kogato az go pravih za purvi put su6to ne se polu4i mn dobre.No vse pak e vajno 4e dvamata mn se obi4atei.ako ne se polu4i i ako stignete do 2-ri put ne6tat moje da opravqt.
P.S. pone taka stana smene uspeh![]()
![]()
![]()
obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal
Да отблъснеш партньора си защото е неопитен в секса е доста простовато
znam 4e e tapo i to4no ot tova se pritesnqvam- za6toto ako stane nqkoi gaf az iskam ili ne 6te se otdrapna, za6toto ve4e nqma da e sa6toto vatre v men.....
и къв е смисъла на целата тема.. аз кфо мога напрая ?!..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
hm...podskaji mu 4e 6te doide vremeto za sexa puk toi 6te si napravi smetka i vsi4ko 6te e OK\
/
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Я по-добре залягай над читанките.Първоначално написано от confused.....f........
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Започвайте с подмятане, натискане и когато го видиш да се веди над теб и вече вътре в теб, направи някаква съвършенствено екстазена физиономия и го остави да свърши. След втория път опита ще дойде в полза. Късмет
DA otblusnesh partniora/partiorkata si zaradi SEXa ili neshto sfurzano s nego e syper GLUPAVO...ta...nali ne si s nego zaradi SEX...tova za men e nai-malko nujnoto v edna vruska... a ako nqkoi den priqtelqt mi sksua s men zaradi enshto sfuzano sus SEXa lichno as bih se radvala,zashtoto za men tova ne oznachava che me e obichal tolkova mn kolkoto kazva,a tochno obratnoto....
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
ae tva e palna laja mom4e 20 god devsteveno.Първоначално написано от confused.....f........
Дам доста простовато да му биеш шута заради едното ебане .Ако е добър с теб и тйи те обича и ти него и той те кефи и ти него какъв е проблема.Няма ненаучени след 3тия ,4тия път.А и имаш шанса да го научиш да прави секс точно какъвто на теб ти е необходим и както на теб ти харесва.Ако му биеш шута ще те накълна едно хубаво.!!
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
pritesnqvam se to4no ot tova- 4e ne znam kak 6te stane- dali az 6te go predrazpoloja kakto trqbva, dali toi 6te se 4uvstva dobre, dali nqma i az i toi da opletem koncte. ne kazvam 4e 6te go zareja zaradi ediniq sex. NIKOGA ne sam bila s maj zaradi sexa i nqma i da bada. prosto se trevoja za nas, za na6ata vrazka......