Bihte li pprobvali ...Troika .. ??? I koito go e pravil da spodeli kak e ?? ima li smisal ??? po gotino li e /?? Mnenia iskam) mersi mersi
)) =D> [-o<
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA koi e toq sladur na avatarata ti we?![]()
E da qko e 3-ka ....az sam go prail s edna jena i edno mom4e ama mi se prai s 2 jeni mnogo po-qko she e predpolagam...... Su6to taka sam pravil 4-ka pak s edno momi4exaxaxa Ludnica
![]()
не съм пробвал, но определено бих искал![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Ne sm probvala,no neiskm i da probvam,prostif tfa sm.....Pone za men e mn po priqteno da sm s momcheto,koeto obichm a ne s oshte 2-3...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Готиното в тройката е,че ти доставя адско удоволствие,като гледаш как някой чука партниорката ти,която в същото време и ти чукаш.Правил съм само веднъж тройка и това си ми остана мечта за всеки следващ път пак да е тройка,но уви няма с коя,но и само с приятелката ми пак съм доволен.
Много е яко, ам не ми се отдава често, няколко пъти се понапихме, та е много готино две да се бият, коя да го лапне \/
Зайче, каква гадост бе, искаш ли да те разубедя?![]()
Аз не съм пробвала, но бих :P Незнам..готино ми се струва..![]()
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
suglasen sum s aqweR![]()
![]()
\
/
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Като гледам колко навитарки, направо давайте да сформираме оргия![]()
Pravil sam 3 , 4 ,8,Mnogo e qko 4 ..Dve mom4eta i dve momi4eta....Kato si s priqteli i ti e za purvi pat e mnogo zabavno i interesno
Koito ne e probval da probva
![]()
bih probval,no ne i s moita priatelka. neia nebih ia spodelil s nikoi drug. ne gi razbiram tia hora deto gledat kak drug 4uka negovata priatelka i se kefi![]()
Целта оправдава средствата
dA PRAV SI =D>Първоначално написано от Davidoff
PROTIV SUM
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абе звучи ми интересно...Ама някак си се възпирам,твърде голям егоист съм, за да споделя приятеля си с друга..хахах...![]()
![]()
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
I az sym na tova mnenie!!!Spored men e otvratitelno da gledash tvoqt/a priqtel/ka s drug/a!!!A,pyk i na men mi izglejda malko kurvensko,ne znam pone az taka mislq....Първоначално написано от Davidoff
![]()
![]()
![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!