.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: 4alga_fenka

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    1во да те попитам.. твоята приятелка знаеше ли че го харесваш?
    2во ако е знаела...100% го е направила защотото ти завижда,а не защотото го харесва..
    3Вие сега приятелки ли сте?
    И моето мнение... мисля че тая е е*ати кучката.. и че няма сърце и не знае какво е приятелство..но спокойно всичко на този свят се връща..
    Аз см на теорията че не си заслужава за един мъж да се разваля едно приятелство ама.. явно тя не е узряла...няма сми просото...защотото с това момче ще ходи ден.два,месец.. и ще скъсат и ще дойде да плаче тогава на твоето рамо и ще разбере... какво е изгубила...за това няма сми

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe

.....
    Guest
    това е доказателство че приятелсжо почти няма-особено в нашата възраст- цари няква яка завист и т.н.повечето момичета са злобни и не могат да приемат че момичето срещу тях изглежда по-добре или има по яко гадже-ето защо аз нямам рриятелки момичета освен сестра ми.останалите са просто познати.
    мило момиче не страдаи за тези двамата-тъпи пубери.щото след няколко дена въпросното момче ше постъпи по същия начин и с бившата ти приятелка-ще се влюби в неината нова приятелка
    кажи им чупката и тва е =D> =D> \/

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    По-добре го забрави не е единствен

mi toq pi4 e nekuv bokluk a tvoita priqtelka e strahotna hodi i djasni edin 6amar na taq i gi zabravi i dvamata
    ei ko staaaa ko praim

Re: 4alga_fenka

Цитирай Първоначално написано от Za6to stana taka
    Zna4i predi okolo 3 meseca se zapoznah s edno mom4e po 4ata.Toi be6e mil ,wnimatelen i mi dawa6e mn syweti.Leka po-leka zapo4na da mi hareswa wse powe4e ,a skoro zapo4nahme da se sre6tame zaedno s grupa priyateli.Winagi si izkarwahme strahotno i 4esto sedyahme sami nastrani i se gu6kahme i si goworehme.Be6e perfektno dokato edin den.............W 4ata mu se wkliu4i moyata nai -dobra priyatelka i zapo4nali non stop da 4atyat po cyal den.Tya zapo4wa da idwa na sre6tite s kompaniyata.Pyrwo ne mi se struwa6e konkurenciya oba4e zabelyazah 4e toi neprekysnato tyrsi blizosta i .Re6ih da gi prosledya i widyah 4e se celuwat.Ne izdyrzah na gledkata i izbyagah.Posle toi mi kaza 4e ne iska da ima ni6to ob6to s men i 4e sega e s neya.Kakwo da prawya plssssss help
    edva li taq trqbva da q nari4ash priqtelka . po skoro predatelka ! prekrati otnosheniqta si s neq shot ne se znae koga pak shte te precaka .

Ima6 celi dve vazmojnosti. Ili q sma4kva6 ot boi s o6te nqkoi tvoi priqtelki ili sama. A drugata e prosto da i se razsurdi6,da se ottegli6 i da ne q pogledne6 pove4e-tq prosto ne ti e priqtelka 6tom go e napravila! A po otno6enie na nego....ami toi e glupak!Prosto go zabravi.Znam,4e na dumi e lesno,no na deistviq ne e.No trqbva da se spravi6!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

pf i ako vika6 na tva priqtelka

maikOOoOoy parvo da otbelejim 4e si si imala rabota s nekva kurvica i po-dobre 4e si q razkarala kakto razbrahme ve4e!takiva ora .....tegli6 im edna maina i prodaljava6 napred taa ako ti e bila izstinska fr...da go ne e napraila tva...NO....awe no comment...!a otnosno mom4eto..ne e edinstven i ne idva kraq an sveta 4e toi nea da e s tebe...6te si nameri6 drug kolk o my e!vajnoto tyk e 4e si arzbrala 4e na taa marla pove4e ne moje6 da i ima6 doverie :] gledai polojitelna no vs koeto stav ai tav si e !

Фен
    Град
    Vkyshti
    Ясно е каква приятелка е щом е тръгнала с момчето макар че е знаела какво изпитваш към него.А най-годното е че не са ти казали което според мен боли най-много,защото и аз съм била в същата ситуация и честно да кажа оттогава нещата не са същите и никога няма да е както преди.А моя съвет към теб е да зарежеш и нея,и него и да не ги търсиш по абсолютно никакъв повод.А те рано или късно ще те търсят!
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

ebati kopeletata na men mi se slu4i su6toto predi 1 godina saveta mi e da gi zaebe6 I DVAMATA!tva za noviq pi4 v kompaniqta e mn dobra ideq 6te go nakara da sajalqva i rano ili kusno 6te q zaebe onaq pa4a i 6te iska da se vurne pri teb,NO ti 6te si 6tastliva(bi trqqlo) s drug!i taka 6te mu se vurne are uspeh!
    If you want to love me,then darling don't refrain,ot I'll just end up walking in the cold november rain...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    prosto gi zabravi
    ami da i dvamata ne sa ti istinski priqteli

Re: 4alga_fenka

Цитирай Първоначално написано от Za6to stana taka
    Zna4i predi okolo 3 meseca se zapoznah s edno mom4e po 4ata.Toi be6e mil ,wnimatelen i mi dawa6e mn syweti.Leka po-leka zapo4na da mi hareswa wse powe4e ,a skoro zapo4nahme da se sre6tame zaedno s grupa priyateli.Winagi si izkarwahme strahotno i 4esto sedyahme sami nastrani i se gu6kahme i si goworehme.Be6e perfektno dokato edin den.............W 4ata mu se wkliu4i moyata nai -dobra priyatelka i zapo4nali non stop da 4atyat po cyal den.Tya zapo4wa da idwa na sre6tite s kompaniyata.Pyrwo ne mi se struwa6e konkurenciya oba4e zabelyazah 4e toi neprekysnato tyrsi blizosta i .Re6ih da gi prosledya i widyah 4e se celuwat.Ne izdyrzah na gledkata i izbyagah.Posle toi mi kaza 4e ne iska da ima ni6to ob6to s men i 4e sega e s neya.Kakwo da prawya plssssss help

e ne se ubijdai ama priqtelkata ti e mn zle
    eba si ku4kata
    a pa i toq e nqkuv mizernik
    po dobre ne se zanimavai pove4e nito s nego nito s neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си