.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    pachanga_girl
    Guest

Molq vi, daite mi syvet !!!

Zna4i problemyt mi e takyv..obi4am edno mom4e ot ve4e edna godina.Kogato se zapoznahme toi kazva6e, 4e me obi4a,no az vse si tyrseh pri4ina da izlqza s nego i da ne sme gadjeta..no sega razbiram kolko sym zagubila. Sled tova toi hode6e s edna, koqto mn go promeni..sled tova s edna moq dobra fr...sega nie dvamata sme mn dobri priqteli,no toi kazva, 4e mu puka za men i to mnogo, no samo kato priqtelka, a ne kato pove4e...vypreki, 4e toi e moje da izdyrji bez gadje 3 dena..i mn momi4eta sa mu naviti. Toi me zapozna s edin negov fr, i sega az hodq s nego uj za da zabravq drugiq, no ne6ty ne stava...vyprosa mi e...trqbva li da skysam s gadjeto mi, za6oto ne go obi4am i malko mi teji na syvestta 4e go lyja i me e strah, 4e ako mom4eto, koeto obi4am vse pak re6i da hodime, az nqma da sym sigurna, 4e toi me obi4a...i 4e ne hodi s men samo za broika...PLS pomognete!!!

Баси епопеята. Тоя е некав .. мъжка курва, а ти не те знам кво искаш от него. Като си се правела на луда да си мислила тогава. Ай сиктир. Не заслужаваш. Поне зарежи гаджето и направи едно дело като спреш да го лъжеп

pachanga_girl
    Guest
    Emi daa, mn me e qd ebasi emi zna4i da go reja, ama toi mn me obi4a i edin pyt mu kazah, 4e kysame i toi se razreva xaxa ama mn e 4uvstvitelen i sq pak si hodime..i mi e jal za negooOo, napraoo 6e se pobyrkamMm

Цитирай Първоначално написано от pachanga_girl
    Emi daa, mn me e qd ebasi emi zna4i da go reja, ama toi mn me obi4a i edin pyt mu kazah, 4e kysame i toi se razreva xaxa ama mn e 4uvstvitelen i sq pak si hodime..i mi e jal za negooOo, napraoo 6e se pobyrkamMm

Ми така е като увличаш други хора. Никога не тръгвай с някого, за да забравиш друг!
    Разкажи му всичко и дано те разбере. И не говори глупости от сорта на "Айде да си останем приятели."

pachanga_girl
    Guest
    Epa toi nqma da me razbere sigurno, mn 6e mi se razsyrdi...6ot ve4e hodim 1 mesec i nz..i ko da mu kaja...

Epa toi nqma da me razbere sigurno, mn 6e mi se razsyrdi...6ot ve4e hodim 1 mesec i nz..i ko da mu kaja...
    Истината - че не можеш да се отдадеш напълно на връската ви.

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    WILD__BOY Пуснато на: 01.03.3 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

pachanga_girl написа:

Истината - че не можеш да се отдадеш напълно на връската ви.
    Za poreden put sm napulno suglasa s WILD_BOY
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    щото WILD__BOY e пич

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    ILD__BOY Пуснато на: 01.03.3 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

sexy_macka написа:

щото WILD__BOY e пич
    moje,shte vidime
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    az pak ne sam mn saglasna.....
    parvo:spored men ti ne si mn vlubena v tva mom4e a prosto v momenta si si go vtalpila v glavata za6toto ne moje da go ima6.sako iska6 se opitai da ste zaedno-skasai sega6noto si gadje i se bori za lubovtana priqtekq mu no spored mnen tova e moje bi izgubena kauza za6toto ako te naistina sa mn dobri priqteli nadali 6te tragne vednaga s teb a i + tva toi e nqkav super jenkar i e mn neseriozen v 4uvstvata si..

pachanga_girl
    Guest
    Ami mersi za syvetite to4no tova i mislq da napravq..6te skysam s gadjeto i...kakvoto stane stane..no az naistina obi4am tva mom4e..mersi pak

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    не искам много да ти се бъркам защото избора си е твой,но все пак помисли преди да скъсаш с това момче от личен опит ти казвам че може после да оценищ какво си имала!не зарязвай момче което те обича за да гониш този който те разиграва!
    от личен опит ти казвам-първо помисли!

Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    не искам много да ти се бъркам защото избора си е твой,но все пак помисли преди да скъсаш с това момче от личен опит ти казвам че може после да оценищ какво си имала!не зарязвай момче което те обича за да гониш този който те разиграва!
    Не е ли най-добре и дватама да забрави и да продължи напред?!

pachanga_girl
    Guest
    da..i az ponqkoga si mislq, dali ne e po-dobre da ostana s tova mom4e, da ima nqkoi do men, koito da me obi4a i podkrepq..nz, naistina sym mn obyrkana i nz kakvo da pravq. Toi e mn mil s men i naistina me obi4a mn mn..

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    da..i az ponqkoga si mislq, dali ne e po-dobre da ostana s tova mom4e, da ima nqkoi do men, koito da me obi4a i podkrepq..nz, naistina sym mn obyrkana i nz kakvo da pravq. Toi e mn mil s men i naistina me obi4a mn mn..
    значи аз бях в такова положение преди,но останах и не съжалявам!защото го обичам супер много и разбрах че няма да роня сълзи по някой който не се интересува особено от мен-дори тфа момче в което твърдиш че си влюбена да ти се кефи,той е женкар и надали ще се получи нещо сериозно между вас..просто от личен опит ти казвам,че според мен малко или много си си втгълпила момчето в главата и затова си объркана.

malko si zakusnqla, no e vuzmogno da stane ne6to mejdu vas . Ne znam. MOge i ni6to da ne se polu4i

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    neznam kakvo da ti kaja,moga da te posuvetvam da si ostane6 pri sigurnoto,i da ne bqga6 kum nesigurnoto.ako e jenkar neznae6 dali nqma da te ostavi zaradi zaradi purvata sre6nata,ako trugnete imam predvid!.

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    Не е ли най-добре и дватама да забрави и да продължи напред?!
    Най-добре е.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    Mila,ako se 4uvstva6 dobre i kogato si svobodna zareji sega6noto si gadje i ne go laji i ako ne6to stane s drugiq stane.QAko toi naistina te haresva 6te se hvane s tebe.No ako ne si sigurna i ne iska6 da si sami ostavi ne6tata kakto sa i s vremeto vsi4ko 6e se opravi.

Mila,ako se 4uvstva6 dobre i kogato si svobodna zareji sega6noto si gadje i ne go laji i ako ne6to stane s drugiq stane.QAko toi naistina te haresva 6te se hvane s tebe.No ako ne si sigurna i ne iska6 da si sami ostavi ne6tata kakto sa i s vremeto vsi4ko 6e se opravi. tva AZ GO NAPISAH PO GORE

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Spored men nai dobre e da skysash s momcheto koeto hodish,nqma smisal da go naranqvash izlishno..toi ne e vinoven...I nqma da uspeesh chrez nego da go zaravish..po dure sama se opitvai ot kolkoto za nechiq dryga "smetka"

Град
    N 42º38¹.30 , E 23º21¹.58 :))
    em .. kakvo da ti kaja za -.- pruvi post. Tova koeto pravi6 e detsko i glupavo. Neznam na kolko godini si .. no edva li e 18+ .. i 6te ti kaja 4e tova "obi4am" edva li o6te si go osuznala. Az kato mom4e ti kazvam 4e ako sum s edno momi4e edi kolko si vreme i sled tova s o6te 2 - 3 ... nikoga nqma da izpitvam su6tite 4uvstva kum tova 1voto koeto v slu4aq trqbva da si ti. Ne sum 4el drugite kvo sa pisa .. ne mi se 4ete mn mn -.-. A za tozi deto xodi6 s nego at the moment ... nai gadno e da si sam/sama no ... ako toi o4akva ne6to po xubavo i zadulbo4eno ot va6ata vruska po dobre go otreji .. ako ne ... nedei.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си