.

Виж резултатите на анкетата: kakvo mislite za blondinkite?

Гласували
94. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1,cici bez moz1k

17 18,09%
  • 2. vse mi e taq

18 19,15%
  • 3.ne se razli4avat po ni6to ot drugite normalni hora osven po cveta na kosata

59 62,77%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тази тема е доказателство,че блондинките не са сред интелигентните на тая планета...
    Pove4eto sa taka.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    abe kvi sa teq gluposti!!!!! blondinkite bili edi kakvi si!!! drun drun cveta na kosata ne opredelq 4oveka!!!!!!!
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Edna umna i inteligentna jena s tumna kosa e bogata i si izkarva sama parite..Do sega ni6ty 4udno nali!?I edin den re6ava 4e trqbva da si smeni cveta na kosata s rusa.. i kvo avtomati4no stava tupa ili kvo?

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Tova za blondinkite a pylna typotiq.. i kakvo kato e rusa dai da e typa... a kolko typi momicheta ima s tymni kosi... tova izobshto ne e vqrno!

Айде аз да не бъда толкова краен, всички жени са кухи, има нищожно малко жени, които да са умни и схватливи, аз определям тези жени с 3 на 1000

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    малии ужас защо всички брюнетки мразят блондинките не мога да си обясня? Аз не мисля че всички блондинки са тъпи има някои дето наистина нямат нищо в главите, ама има и такива дето пък са си умнички. И аз мисля че цвета на косата няма нищо общо с акъла.
    ахам, има такива брюнетки,дето са си блондинки под прикритие
    някой път май ставам една от тях :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Re: kakvo protiv imate.....

Цитирай Първоначално написано от pechomuh_f4e
    ne moga da razbera nqkoi?!? kakvo protiv imate blondinkite ...bili t1pi ...bili nz si kvi ...ave hora da napravim statistika 43% ot horata na zemqta sa t1pi i ne sa rusi!!!!!
    we ako shte albinos da si kat se rodish glupava glupava shte si kato se rodish umna shte si umna a cveta na kosata ne opredelq kolko znaniq imash
    Блазе на тез, които знаят,
    че двама ще са през нощта!
    Те "лека нощ" не си желаят,
    но винаги е лека тя!

Guest
    rodi me mamo tupa - az shte se izrusq!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    ne se razli4avat po ni6to ot drugite normalni hora osven po cveta na kosata.adski tupo e da si pomislish ili da kajesh tq e blondinka gotina e no adski tupo tva e proturkano !nikoi ne moje da kaje po cveta na kosata ti dali si umen ili tup !

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    От блондинка до блондинка има Балкан разлика ! Не може да слагаме всички с руси косички под общ знаменател . Лично познавам доста блондинки , които определено не са глупави . Но познавам и такива дет са просто ...
    Аз лично немога да определя , и също така не мога да разбера защо им се носи такава 'слава' .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от korn___
    spored men nqma ni6to ob6to cveta na kosata sus akula
    съгласна съм
    Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
    Лао Дзъ

.........
    Guest
    blondinkite ne sa tupi!!!!!!nqma ni6to ob6to uma s akula.vsi4ki koito govorqt 4e blondinkite sa tupi sa ili briunetki koito zavijdat za6toto mom4etata pove4e si padat po blondinki 6oto sa po gotini i po rqdko se sre6tat ili nqkoe mom4e koeto go e qd 4e ne mu e vurzala blondinka!!!tva sa dvata varianta.cveta na kosata ne opredelq absolutno ni6to!!!!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    blondinkite ne sa tupi!!!!!!nqma ni6to ob6to uma s akula.vsi4ki koito govorqt 4e blondinkite sa tupi sa ili briunetki koito zavijdat za6toto mom4etata pove4e si padat po blondinki 6oto sa po gotini i po rqdko se sre6tat ili nqkoe mom4e koeto go e qd 4e ne mu e vurzala blondinka!!!tva sa dvata varianta.cveta na kosata ne opredelq absolutno ni6to!!!!
    така си е...ние брюнетките завиждаме на блондинките-за сламената им коса... просто не се сдържах!наистина не се определя колко мозък имаш от цвета на косата,но блондинките са по-тъпи,както вече казах-научно доказано!колкото до твоето мнение миличка-не съм съгласна!всяко момче си пада по различни момичета...и даже си падат повече по брюнетки!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Блондинките са както всички останали....ама са с огромно самочуствие повечето от тях и са гадни кучки!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

angel4eto_666
    Guest
    повечето от така наречените блондинки са брюнетки под прикритие изводат е , че брюнетките са тапи и за да го покажат се боядисват в русо ,аз например бях естествено руса преди да ми потамнее косата и не сам като повечето изрусени кучки които незнаят коло е 2по 2,цвета няма зна4ение вайното кво има6 в главата

Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq
    Шефке, мога да ти докажа, че съм човек с неограничени възможности, в която област ми посочиш, включително, мога да ти откача яйчниците от блъскане, само снимка дай първо и ЕГН, и тогава ще си говорим
    NqMam KraV V AlkoHola! {}{}{}{}{}

Guest
    ae temata kva e za blondinkite ili zatui 4e tiq dvamata sa svalqt

Град
    Don't know!
    Има и интелегентни блондинки не си4ки са тъпи цвета на коста не зна4и ни6то
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Аз лично познавам много умни блондинки. Чак ме е срам кат ми заговорят . Според мен разликата е само в косата.

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    така си е...ние брюнетките завиждаме на блондинките-за сламената им коса... просто не се сдържах!наистина не се определя колко мозък имаш от цвета на косата,но блондинките са по-тъпи,както вече казах-научно доказано!колкото до твоето мнение миличка-не съм съгласна!всяко момче си пада по различни момичета...и даже си падат повече по брюнетки!
    rusalke tebe mai te e qd 4e ne si rusa a kaka xaxa

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ако си ми прочела мненията ще знаещ,че не искам да съм руса! 1-повечето блондинки са тъпи,2-повечето блондинки са кучки,3-момчетата харесват повече брюнетките...
    от всичко това че не искам да съм руса и посмъртно няма да се боядисам в тоз цвят!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

blondito:)
    Guest
    Xaxaxaaxaxa na4etah se na kakvi li ne prostotii!!! Prosto nqmam dumi za nqkoi..osobeno ti rusal4ice,naprao me ubi! E,sorry,mili4ka,ama jestoko se b1rka6-NIE,blondinkite ne sme po-t1pi..haah daje ne si 4ela poslednite prou4vaniq-ama si brunetka,kazva6,nali si po-umna..ahah nai-novite svedeniq kazvat,4e jenite s rusi kosi sa mnogo po-inteligentni ot tezi s t1mni,ama koi da se interesuva-nii samo pluem blondinkite,nali haha mnogo mi e sme6no nqkoi kato kaje,tq e t1pa-e,nali e blondinka,kvo o4akva6..haah sorry,ama poznavam toooolkova t1pi s16testva i vsi4kite do edna sa brunetki! I naistina,fakt e,4e m1jete predpo4itat blondinkite-za6to-ami,po-apetitni sme,privli4ame pove4e vnimanieto,po-sladki sme,ne s nqkva obiknovena kosa,koqto vsqka 2ra ima..haha,abe kato va e qd,ko samo komentirate..haha i tui e tolkoz sme6no,4e sa vr1zvate na toz mit zablondinkite,4e samo dokazva otnovo kolko umni4ki ste mi vii,brunetkite! Ama govorete si kakvoto si iskate be-to ne dumite sa re6ava6tite,nali! Edin den kato vi stana 6efka i vi stroq si4kite brunetki i vi nakaram da s1jalqvate,4e ste pluli blondinkite,6e vidite vii ahahahahahahaxhaxhaxhaxhaxh are,are,ostavqm vi,4e zeh ve4e da govorq prostotii,i 6e zemete da kajete ne6to...samo zapomnete: rusi ili ne,nasqk1de t1potiqta viree! Taka 4e kosata e posledniq faktor,koito opredelq tova!

spored mene taq tema e super tapa!!!
    ko ima ob6to cveta na kosata s tui kaf akal ima6?
    i ko?ima vicove za blondiki,koito gi harnqt 4e sa tapi.ama ne e izob6to tei!!!
    koi be6e sa izcepi 4e govorel samo za est blondinki
    to4no pak te dragi moi,moga ti kaja 4e tqh ne moje6 da nari4a6 za tapi!da ne bi te da sa izbrali cveta na kosata?!?!?
    "cici,bez mozak" - em ima takifa det ne sa tolkz nadareni be!
    i da kaja predi nqkoi da me e nahranil!az sam si brionetka i imam fr-ki est i ne est rusi i moga vi kaja 4e opredeleno ne moa da kaja 4e nqmat n6 u glavat si
    tei4e molq da ne si vadite takifa izvodi ot gluposti...

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

--

Цвета на косата няма нищо общо с мозъчния потенциял на един човек.Най-малкото нещо от което той зависи е цвета на косата му.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си