- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo protiv imate.....
zdraveite kak ste????
nadqvam se da ne se rasardite 4e vi pi6a no mi stana interesno!zna4i kazvam se stanislava i sum na 17!
ako iskate mohe i da se zapoznaem!!!i taka !!!!!!!a po temata spored men nqma zna4enie kakav cvqt e kosata my vajno e vatre6nata krasota!!!a i drugoto spored men nqma typ vsi4ki sme ymni no..........na nqkoi talanta im e nqkude vatre v samite tqh i po edna ili dryga pri4ina ne go pokaazvat!!!
nadqvam se da se saglasite s men!!
здравайте милички!тук-а спорите скакви са блондинките!едно момиче ( блондинка!) ме отчая доживот от ...русите създания!моля прочетете тази кратка и.."СКРОМНА" биография,писана от самата руса личност....и си кажете мнението..аз се отчаях!
"Казвам се П*, но всичките ми приятели ме наричат П*. Родена съм на 16 април 1989 в София. Уча ***** Английска Езикова Гимназия „*****”, иначе казано **ЕГ; 10ти клас съм с профил математика и литература (два по принцип несъвместими предмета....); от 5 годишна уча английски език, от 3 години се боря с немския, а скоро пък се захванах и с испански... Зодия – типична овца - винаги се втурвам с рогата напред, адски упорито същество и не понасям да ми казват какво, кога и как да правя. Доста романтична натура съм и едновременно с това си падам и голяма купонджийка. Много обичам да съм в компанията на приятелите си, защото те винаги успяват да ме развеселят (не,че това е много трудно) и си изкарваме страхотно всеки път като се съберем.
Какво още да споделя...ами аз съм сложен човек(умна, пък и руса....-не е лесно!). Обожавам да слушам музика-без нея не мога да живея! Докато ям, уча, чистя, готвя, или с каквото там друго се занимавам, колоните винаги са усилени до дупка! С пеенето обаче хич не съм на „ти”. Не че не обичам да пея-напротив, но хората около мен не са особено въодушевени като се наложи да ме слушат. Ето защо пея само когато съм си сама и най-вече докато съм под душа – така хем не си чувам фалшивите фалшивите тонове, хем все някой съсед си ползва банята по същото време, та си имам и публика... Другата ми страст са танците. Още от съвсем малка съм започнала да се увличам по различни ритмични движения. Първите ми такива (ритмични движения) бяха на около 2 годишна възраст, а любимият ми стил – „тичане в кръг по средата на стаята като необуздан кон”. Като казах кон, та се сетих – през краткия си живот вече успях да сбъдна една своя мечта – да се науча да яздя. Винаги съм се възхищавала на тези благородни животни. От цели 4 години ходя на уроци по езда и мога да се похваля, че вече прескачам препятствия, макар и само 40-50 см високи. Ходила съм и на спортни танци, но те нещо не ми се отдадоха особено... Малко по-късно се записах на класически балет. Там се задържах по-дълго – цели 4 години и половина – и по думите на учителката си, бях „една от малкото, от които може да излезе балерина” и то само защото не сядах на едно място, понеже тя (учителката ми) твърдеше, че „от много седене дупето ти става ееееееей такова голямо”. До скоро нямах никакво време за професионални танци, но сега ходя на уроци при Алфредо Торес и ми е адски приятно. Скоро мисля да се запиша и на тае-бо. Какво да ви кажа – спортна натура съм си, то просто си ми е в кръвта!
Миналото лято ходих и на курсове по wind- surfing и се оказа, че и този спорт много ми допада. Пък и как да не се запалиш, след като инструктора ти (много добър сърфист, с няколко награди от състезания, млад, висок, строен, с хубаво тяло, прекрасни големи очи......) те обяви за „млада олимпийска надежда”!
За малко да пропусна – голяма футболна фенка съм!! Много съм запалена по английския футбол... Любимите ми клубове са Chelsea, Manchester United и Liverpool, а футболисти – Frank Lampard, Christiano Ronaldo и Steven Gerrard. Дори мога да се похваля с голямото си фенско изживяване при срещата ми с Frank Lampard! Това лято (година 2005) имах уникалната възможност да посетя най-уникалния град на света – Лондон – и така и така бях там, реших да разгледам и футболните стадиони в „околността”. Та обикалям си аз един ден около Stamford Bridge (този на Chelsea) и тъкмо снимах един страхотен тъмно син-металик Aston Martin и какво да видят очите ми – от съседната сграда излизат моят любимец от край време Frank Lampard и жена му!!! Очите ми станаха огромни, сърцето ми заби необуздано лудо, но аз събрах сили и смелост и го заговорих (за щастие нямаше нужда аз да ходя при него,не че щах да стигна донякъде с омекналите си крака, защото се оказа, че страхотната кола, до която бях застанала, е негова!). Той беше изключително мил и след няколко разменени думи (колкото и нечленоразделни да бяха от моя страна) ми предложи да се снимаме. Е точно в този момент усмивката ми се оголеми стократно и после цял ден не можах да я сваля от физиономията си...(аз май се поувлякох...извинете ме...)"
ще ви спестя голяма част от лигавенето..
(името е ..цензурирано..все пак не искам чак токова да я засегна)
АМИН!
няма значение цвета на косата . зависи от самия човек.а за тая история..................![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ахахахаа...Xaxaxaaxaxa na4etah se na kakvi li ne prostotii!!! Prosto nqmam dumi za nqkoi..osobeno ti rusal4ice,naprao me ubi! E,sorry,mili4ka,ama jestoko se b1rka6-NIE,blondinkite ne sme po-t1pi..haah daje ne si 4ela poslednite prou4vaniq-ama si brunetka,kazva6,nali si po-umna..ahah nai-novite svedeniq kazvat,4e jenite s rusi kosi sa mnogo po-inteligentni ot tezi s t1mni,ama koi da se interesuva-nii samo pluem blondinkite,nali haha mnogo mi e sme6no nqkoi kato kaje,tq e t1pa-e,nali e blondinka,kvo o4akva6..haah sorry,ama poznavam toooolkova t1pi s16testva i vsi4kite do edna sa brunetki! I naistina,fakt e,4e m1jete predpo4itat blondinkite-za6to-ami,po-apetitni sme,privli4ame pove4e vnimanieto,po-sladki sme,ne s nqkva obiknovena kosa,koqto vsqka 2ra ima..haha,abe kato va e qd,ko samo komentirate..haha i tui e tolkoz sme6no,4e sa vr1zvate na toz mit zablondinkite,4e samo dokazva otnovo kolko umni4ki ste mi vii,brunetkite! Ama govorete si kakvoto si iskate be-to ne dumite sa re6ava6tite,nali! Edin den kato vi stana 6efka i vi stroq si4kite brunetki i vi nakaram da s1jalqvate,4e ste pluli blondinkite,6e vidite vii ahahahahahahaxhaxhaxhaxhaxh are,are,ostavqm vi,4e zeh ve4e da govorq prostotii,i 6e zemete da kajete ne6to...samo zapomnete: rusi ili ne,nasqk1de t1potiqta viree! Taka 4e kosata e posledniq faktor,koito opredelq tova!драга ми блонди,темата е писана от блондинка!прави си изводите!дори не е намерила точния раздел за да я пусне темата!
Колкото до историята за блондинката искам да питам вярно ли е сичко тва?
ако е,значи тва е вероятно най-залупеното същество на света!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ne evajen cveta na kosata a kakvo ima pod kosata!
takava tema za blondinkite nz za koi put ve4e ima
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
вс е абсолютна истинаПървоначално написано от rusalkata_
![]()
be siaka blondinka si e strogo individualna![]()
Mnogo e glupavo da se sadi za edin chovek po kosata mu! Ot rezultatite si prolichava! Blondinkite ne sa po-razlichni ot briunetkite! Abe vsichko si e do choveka!![]()
The moon said:If love makes you cry,why don`t you leave him?
I said:Would you ever leave your sky?
Блондинките, които познавам не се отличават по нищо от всички останали момичета.Цвета на косата не определя дали ще си умен или глупав-всичко зависи от човека.А вицовете за блондинки са просто един интересен майтап, който обаче изобщо не отговаря на действителността.
Просто обикновенни хора,като всички нас...
Хахаха научно било .... какви статистики какво нещо..... ти изобщо четеш ли какво си написала или просто природата и при теб е сгрешила хахахахПървоначално написано от rusalkata_
А по темата .... не цветът на косата е важен и всички го знаят, за физика вече е ясно .....
чета,чета какво съм написала и сичко е вярно...![]()
ако се поразровиш тук,там ще видиш статистиките,които не съм ги измислила аз!
иначе наистина има разлика от русо до русо,но говорим за блондинките изцяло.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Abe az ne razbiram ko ob6to ima tzveta na kosata s TVA DALI SI UMEN!AZz sum brunetka,oba4e ne smqtam 4e samo za6toto sa rusi zna4i sa tupi![]()
ne se razli4avat po ni6to ot drugite normalni hora osven po cveta na kosata !
Nemojete da kajete kakuv e 4oveka po cveta na kosata mu!!!Ima i tupi brunetki naprimerHorata sa razli4ni!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Подкрепям те напълноПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
Blondinkite sa nai-tapite sa6testva na taq planeta![]()
Ima mn tupi hora s rusa kosa, no su6to taka i mn tupi hora s dr cvqt na kosata => tova dali si umen ili ne v nikakuv slu4ai ne zavisi ot tova kakva razcvetka na okosmenieto na glavata ima6![]()
![]()
![]()
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway