Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
Xaxaxaaxaxa na4etah se na kakvi li ne prostotii!!! Prosto nqmam dumi za nqkoi..osobeno ti rusal4ice,naprao me ubi! E,sorry,mili4ka,ama jestoko se b1rka6-NIE,blondinkite ne sme po-t1pi..haah daje ne si 4ela poslednite prou4vaniq-ama si brunetka,kazva6,nali si po-umna..ahah nai-novite svedeniq kazvat,4e jenite s rusi kosi sa mnogo po-inteligentni ot tezi s t1mni,ama koi da se interesuva-nii samo pluem blondinkite,nali haha mnogo mi e sme6no nqkoi kato kaje,tq e t1pa-e,nali e blondinka,kvo o4akva6..haah sorry,ama poznavam toooolkova t1pi s16testva i vsi4kite do edna sa brunetki! I naistina,fakt e,4e m1jete predpo4itat blondinkite-za6to-ami,po-apetitni sme,privli4ame pove4e vnimanieto,po-sladki sme,ne s nqkva obiknovena kosa,koqto vsqka 2ra ima..haha,abe kato va e qd,ko samo komentirate..haha i tui e tolkoz sme6no,4e sa vr1zvate na toz mit zablondinkite,4e samo dokazva otnovo kolko umni4ki ste mi vii,brunetkite! Ama govorete si kakvoto si iskate be-to ne dumite sa re6ava6tite,nali! Edin den kato vi stana 6efka i vi stroq si4kite brunetki i vi nakaram da s1jalqvate,4e ste pluli blondinkite,6e vidite vii ahahahahahahaxhaxhaxhaxhaxh are,are,ostavqm vi,4e zeh ve4e da govorq prostotii,i 6e zemete da kajete ne6to...samo zapomnete: rusi ili ne,nasqk1de t1potiqta viree! Taka 4e kosata e posledniq faktor,koito opredelq tova!
ахахахаа... драга ми блонди,темата е писана от блондинка!прави си изводите!дори не е намерила точния раздел за да я пусне темата! Колкото до историята за блондинката искам да питам вярно ли е сичко тва? ако е,значи тва е вероятно най-залупеното същество на света!
вс е абсолютна истина