.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Честита Баба Марта

На всички! Какви мартенички получихте днес?
    Къде ви ги вързаха/ сложиха? Спряха ли ви кръвообръщението на ръцете! Хайде казвайте! :P
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Град
    MaiNa city
    4estita baba Marta i ot men!ina4e otnosno martenicite-imam edna s golemi piskuli na ranicata..edna na vrata..martenici-obici..i okolo 30 po racete..malee kolko go obi4am tozi praznik )))) \/
    Добрите момичета имат дневници,лошите нямат време за това.Аз..просто искам да живея живот,който ще запомня.Дори да не го опиша

аз имам само една мартеничка на ръката,не ми е спряла обаче кръвчицата-сложихамия рано,рано сутринта
    Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
    Лао Дзъ

Супер фен

Re: Честита Баба Марта

Цитирай Първоначално написано от [dataworm
    ]На всички! Какви мартенички получихте днес?
    Къде ви ги вързаха/ сложиха? Спряха ли ви кръвообръщението на ръцете! Хайде казвайте! :P
    imam 2 marteni4ki na dqsnata raka ednata mi e ot klasnata drugata ot mamam.... vsu6nost ednata q premestih na kraka si poneje mi e ot klasnata 6te si q sloja da visi ot kraka mi za da q nastupvam dokato hodq navunka

a da ... 4estita baba marta na vsi4ki ...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Честита Баба Марта и на вас! Ами аз получих 3 мартенички за сега. На лявата си ръка нося 3 гривнички,като всичките са със сърчица-едната с 2 червени,другата с 2 сини и други дрънкулки,а 3тата ми я подариха днеска и е със 3 сини сърчица.На дясната си нося другите 2 които ми ги подариха днеска...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Честита Баба МарТа и от Мене на всички пожелавам мн здраве, любов, късмет, успехи във всички начинания и най-вече мн усмивчици
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Голям фен Аватара на tainstvenata

:)

4естита баба марта и на вас аз полу4их доста мартени4ки мн го оби4ам тоя празник ))
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Повече от фен
    ЧБМ и от мен...
    Днес и утре не съм на даскало, така че ще натрупам мартенички чак в понеделник...Сега имам 5 на дясната ръка, винаги нося само гривни и винаги на дясната, не знам защо...

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    4estita baba marta na si4ki mi az ne obi4am da hodq s mn martenici i za tui sam si slojil 1 na rukata
    ..impossible...
    ...is nothing...

Честита Баба Марта! Еми,аз не получих мн мартенички,защото съм болничка и си седях вкъщи.Но все пак имам една гривна и един пръстен.
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Честита баба Марта.Мартеници не нося или поне тази година няма да нося.Подариха ми 4.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ей ей честита баба марта на всички !!!
    на мен почти ми спряха кръвообръщението ама ще си оставя само една-две за утре
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    4estita vi Baba Marta!!!
    Podariha mi super mn martenici (: Samo grivni...
    Nay- lubimata mi e ot mayka mi s prilep, nali trqbva da mi otiva?!
    Na dqsnata ruka imam 12 i sa samo ot dnes, na lqvata imam zabelejete 46, nqkoi ot tqh sa mi super lubimi i gi nosq za nz koq poredna godina (: !

Obi4ay mi e ot peti klas (: Da jivee ki4ut!!! Imam i edna s mn golemi topki na me6kata i s edsna si bqh vurzala kosata... Nee, zle sum!

Edna macka dnes vika: "Marti, ama ti mn skromno go kara6! Pone edna za zdrave da be6e slojila..."

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

ами честита... аз не обичам да нося мартеници,ама щом традицията повелява..3-4 дена ще понося
    4 подаръка тип гривна за ръката,една от които е червена с бял надпис САмо ЦСКА

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ч.Б.М. и от мен!

7 мартеници на лявата и 7 на дясната ръка, 2 на горнището, от които едната е много яка пчела , и една мартеница на якето. \/

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Епа честита и на вас ! Ххх Събрах си 4 мартинички ^^ Не ми пука колко са , а от кой са ^^
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Амиии да сложиха ми мн мартеници ама п0й4ет0 на ръцете! Не ми спряха кръв00бра6тениет0 6т0т0 аз съм си свикнала Имам към 60 на ръката ама свалих няк0и

Emi,mersi.I na vas

Re: Честита Баба Марта

Цитирай Първоначално написано от [dataworm
    ]На всички! Какви мартенички получихте днес?
    I ot men 4estito.Emi v4era okolo 20.A puk edn asau4eni4ka si be6 slojila 50 i trqbva6e da hodi v bolnica,4e i sprq kravoobrashtenieto.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си