- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита Баба Марта
На всички! Какви мартенички получихте днес?
Къде ви ги вързаха/ сложиха? Спряха ли ви кръвообръщението на ръцете! Хайде казвайте! :P
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
4estita baba Marta i ot men!ina4e otnosno martenicite-imam edna s golemi piskuli na ranicata..edna na vrata..martenici-obici..i okolo 30 po racete..malee kolko go obi4am tozi praznik)))) \
/
Добрите момичета имат дневници,лошите нямат време за това.Аз..просто искам да живея живот,който ще запомня.Дори да не го опиша
аз имам само една мартеничка на ръката,не ми е спряла обаче кръвчицата-сложихамия рано,рано сутринта![]()
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
imam 2 marteni4ki na dqsnata raka ednata mi e ot klasnata drugata ot mamam.... vsu6nost ednata q premestih na kraka si poneje mi e ot klasnata 6te si q sloja da visi ot kraka mi za da q nastupvam dokato hodq navunkaПървоначално написано от [dataworm
![]()
a da ... 4estita baba marta na vsi4ki ...
Честита Баба Марта и на вас!Ами аз получих 3 мартенички за сега.
На лявата си ръка нося 3 гривнички,като всичките са със сърчица-едната с 2 червени,другата с 2 сини и други дрънкулки,а 3тата ми я подариха днеска и е със 3 сини сърчица.На дясната си нося другите 2 които ми ги подариха днеска...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Честита Баба МарТа и от Менена всички пожелавам мн здраве, любов, късмет, успехи във всички начинания и най-вече мн усмивчици
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
4естита баба марта и на васаз полу4их доста мартени4ки
мн го оби4ам тоя празник
))
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
ЧБМ и от мен...
Днес и утре не съм на даскало, така че ще натрупам мартенички чак в понеделник...Сега имам 5 на дясната ръка, винаги нося само гривни и винаги на дясната, не знам защо...
4estita baba marta na si4ki mi az ne obi4am da hodq s mn martenici i za tui sam si slojil 1 na rukata![]()
..impossible...
...is nothing...
Честита Баба Марта!Еми,аз не получих мн мартенички,защото съм болничка и си седях вкъщи.Но все пак имам една гривна и един пръстен.
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Честита баба Марта.Мартеници не нося или поне тази година няма да нося.Подариха ми 4.
ей ей честита баба марта на всички !!!
на мен почти ми спряха кръвообръщението ама ще си оставя само една-две за утре
"Целувка за лека нощ"
4estita vi Baba Marta!!!
Podariha mi super mn martenici (: Samo grivni...
Nay- lubimata mi e ot mayka mi s prilep, nali trqbva da mi otiva?!
Na dqsnata ruka imam 12 i sa samo ot dnes, na lqvata imam zabelejete 46, nqkoi ot tqh sa mi super lubimi i gi nosq za nz koq poredna godina (: !
Obi4ay mi e ot peti klas (: Da jivee ki4ut!!! Imam i edna s mn golemi topki na me6kata i s edsna si bqh vurzala kosata... Nee, zle sum!
Edna macka dnes vika: "Marti, ama ti mn skromno go kara6! Pone edna za zdrave da be6e slojila..."![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
ами честита...аз не обичам да нося мартеници,ама щом традицията повелява..3-4 дена ще понося
![]()
4 подаръка тип гривна за ръката,една от които е червена с бял надпис САмо ЦСКА![]()
Ч.Б.М. и от мен!![]()
7 мартеници на лявата и 7 на дясната ръка, 2 на горнището, от които едната е много яка пчела, и една мартеница на якето. \
/
Епа честита и на вас !Ххх Събрах си 4 мартинички ^^ Не ми пука колко са , а от кой са ^^
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Амиии да сложиха ми мн мартеници ама п0й4ет0 на ръцете! Не ми спряха кръв00бра6тениет0 6т0т0 аз съм си свикналаИмам към 60 на ръката ама свалих няк0и
![]()
Emi,mersi.I na vas![]()
![]()
I ot men 4estito.Emi v4era okolo 20.A puk edn asau4eni4ka si be6 slojila 50 i trqbva6e da hodi v bolnica,4e i sprq kravoobrashtenieto.Първоначално написано от [dataworm
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3