.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Фен
    Град
    Kadeto si poiskam

Nemoga da se VLUBQ ot 5-6 godini ve4e !!!!

Na4i vlubval sam se edin pat v 8 klas i do 9 klas beshe ne spodelena lubov Sled tva hodihme 2 godini i se razdelihme.....Ot togava sam imal 7-8 gadjeta koito sa bili MNOGO AMA MNOGO po krasivi i ot neq i ne sam se vlubval v nito edno ot tqh S dve ot tqh sam imal po dulgi vraski ot po 8-9 meseca ama i v tqh ne sam vlubval .....Samo nekvo hlutvane ot na4aloto i sled 10-11 pat kato praime sex i mi pisvat ....ne sa mi interesni ..... ne 4e pak ne praime ama dokato ne mi puskat mi e po qko sled tva nqma trupka
    SHTE SE VLUBA LI PAK ? Mnogo mi e interesno ? Zabravil sam tva 4uvstvo .....nekvo kammenno surce

ne se pritesnqvai i az imam s16tiq problem ama me pos1vetvaha da ne se m14a s v1prosi.kato doide "TQ" momi4eto koeto 6te e nai podhodq6to za teb 6te q kiorne6 i 6te useti6.prosto nqma na4in da ne se vlubi6 ai uspeh
    NqMam KraV V AlkoHola! {}{}{}{}{}

Ще се влъбиш. Има време.

Опитай се да търсиш момиче, което да те интригува.

Голям фен
    az samo ot 2 godini .. e nachi mojelo i po zle ..

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    ще кажа само едно... ЗАВИЖДАМ ТИИИИИИИИИИ искам и аз така... :\
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Град
    na mnogo mesta
    ee 6te se vlubi6,no qvno trqbva da po4aka6 o6te malko
    moga samo da te uverq, 4e 6te doide ot tam,ot kadeto nai-malko si o4akval
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Е аз пък не съм се влюбвал, ко толкова, яката работа \/

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    spokoino 6te se vlubi6 otnovo kogato mu doide vremeto!se pak lubovta sama idva pri teb.ne se pritesnqvai ne e zaduljitelno da si vluben

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    E da ma malko kuco se polu4ava kato gadjeto me pita dali go obi4am ..... i az mu vikam da a vsu6nost ne e taka ...... tztz kofti rabota ....

Град
    sOmEwhErE in HeLL
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Ще се влъбиш. Има време.

Опитай се да търсиш момиче, което да те интригува.
    влюбиш* ........ иначе съм съгласна ... като му дойде времето ще се влюбиш

Фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Worthless
    NEDEI!
    Hoy volv

mineznam
    Guest
    Ne se pritesnqvai i az sam kato tebe ne si sam ama mene me narani stra6no mnogo s povedenieto si tova mom4e deto hodeh s nego a az tolkov go haresvah i sega m/u men i novoto mom4e s koeto sam ima nqkva stena ne6to koeto me kara da ne mu se doverqvam napalno za6toto ne iskam pak da me naranqt moje bi i pri teb e taka

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Цитирай Първоначално написано от mineznam
    Ne se pritesnqvai i az sam kato tebe ne si sam ama mene me narani stra6no mnogo s povedenieto si tova mom4e deto hodeh s nego a az tolkov go haresvah i sega m/u men i novoto mom4e s koeto sam ima nqkva stena ne6to koeto me kara da ne mu se doverqvam napalno za6toto ne iskam pak da me naranqt moje bi i pri teb e taka
    E taka sam i az to4no ...... deba i tupite ku4ki kato te prebat edin pat kato si zakulval i posle nemoje se opraish s godini

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    няма никога..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    N 42º38¹.30 , E 23º21¹.58 :))
    hahah ]; 4ak pa s godini ... ne bix kazal. Moje6 da zabravix vseki stiga da iska6. anyhow .. tova koeto moga da ti kaja 4e e prosto ne si nameril to4no tova koeto te kefi v dadena macka. Moje samia ti da neznae6 kvo e to no ... kogato q vidi6 6te razbere6. a i tezi godini 15,16 do 27,28 sa ti za tova ... da si pravi6 kefa ... kolkoto i da ne iskam da e taka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от leecher
    hahah ]; 4ak pa s godini ... ne bix kazal. Moje6 da zabravix vseki stiga da iska6. anyhow .. tova koeto moga da ti kaja 4e e prosto ne si nameril to4no tova koeto te kefi v dadena macka. Moje samia ti da neznae6 kvo e to no ... kogato q vidi6 6te razbere6. a i tezi godini 15,16 do 27,28 sa ti za tova ... da si pravi6 kefa ... kolkoto i da ne iskam da e taka
    Е точно тва е най-ш******о-всички мислят,че АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да си сменяш гаджето през 2 седмици.А ако си намерил любовта на живота си както направих аз?Не исках да се получи така обаче се получи и най-лошото е,че това е истината-никога няма да обичам друга,не всяка можеш да забравиш...Нея специялно ще обичам завинаги колкото и да не искам да е така

Guest
    Цитирай Първоначално написано от leecher
    Е точно тва е най-ш******о-всички мислят,че АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да си сменяш гаджето през 2 седмици.А ако си намерил любовта на живота си както направих аз?Не исках да се получи така обаче се получи и най-лошото е,че това е истината-никога няма да обичам друга,не всяка можеш да забравиш...Нея специялно ще обичам завинаги колкото и да не искам да е така

Ех,за да се влюбиш не е важен външният вид.Млад си още не бързай.Най-малко когато очакваш ще срещтнеш нова любов...За всичко си има време и място за тва по спокси го карай!И аз от 7 месеца трепна по бившият и с какви по-готини и умни съм била ама него иска сърцето и тва е...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Worthless
    nely,kakvi razo4erovaniq ima6 pak,skoro 6te go obsudim...
    po temata: na vseki moje da se slu4i,imaiki v predvid ot kakvi hora sme zaobikoleni i ako tova 6te te uspokoi i az sum napulno razo4arovana ot zaobikalq6tite me individi i ne samo,4e ne moga da se vlubq,no zapo4nah i da se otvra6tavam ot taka nare4enite "mom4eta",koito vireqt v na6eto pokolenie,v na6eto ob6testvo i na na posledno mqsto- v na6ata 6ibana durjava!!!

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Когато най малко очакваш тогава ще дойде.Недей да бързаш.За всичко си има време и всичко ще дойде рано или късно

Голям фен
    i oshte ne si se samoubil ?!?!?!?!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си