- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- pomognete...za u-6te!!!
iskam da vi pitam moje da e tapo,ama moje li da mi predlojite nqkoi hubavi u-6te za kandidatstvane sled 8-mi klas...io6te ne6to...v targovsko bankovata koga se kandidatstva seld 7-mi ili sled 8-mi klas....10x predvaritelno
Ми няма да е лошо да кажеш от кой град си ..
e kupi si spravo4nik tam pi6e..ne e tolkoz skypo
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
Какви езици искаш да изучаваш?
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Аз имам един червен на издателство 'Скорпио'. Ако още го има си заслужава да си го вземеш.Първоначално написано от MorTi6a
![]()
еми аз лично изкам да кандидатствам след 8, но майка ми ми дава зор да съм отишла на изпитите след 7
вече съм си избрала у-ще след 8 и няма да се откажа -ТОХА "Банкия" (техникум по обществено хранене и още нещо си)
"Живота не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни!"
аз уча в НТБГ и доколкото знам от 1-2 години вече не може да влезнеш тук след 8ми клас,а само след 7ми,но мисля,че във НФСГ има още изпити след 8ми клас..Първоначално написано от cvety_i_bebeto
мила,вземи си справочник,защото нещата се променят![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love