- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- .....no coment
Voda polov jivot,i do sega sum bila samo s ein muj pravime sex ot 3 meseca,i nz dali sex-a e pri4inata za moq problem!sramnite mi ustni sqka6 sa se sbru4kali,moje da sa gubi4ki no neznam,mn me surbi i me pari!4uda se da ne e ot prevruzkite mi,za6toto ot kakto sum v menzis mi se poqvi tova!nqkaukvi dsuveti i preporuki??!!molq vi pomognete,adski nepriqtno e a na ginekolog edvali nqkoga 6te se prestra6a da otida...![]()
![]()
ot prevrazkite e..
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
на толкова години си и правиш секс..Първоначално написано от _bebs_
[-o<
xaxa te neska po4vat ot 11-12 godi6ni be
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
а иначе по темата..
мисля,че е от превръзките,защото и аз бях така..спокойно,не мисля,че има нужда да посещаваш гинеколог \/
да ти кажа вече от нищо такова не се учудвам..какви ли неща не сам чувала..Първоначално написано от MorTi6a
все пак те са си решили да почнат да се е*ат от толкова малки..тяхно е решението ..
а какво ли да кажа за тези по на 12-13 момиченка,които висят по кафенетата също кукони и чакат някои батко да ги почерпи ....ужас...![]()
![]()
[-o< [-o< [-o< [-o<
Здрасти, има макар и малка възможност проблема ти да идва от превръзките, но това можеш да го провериш като смениш марката! За мен е малко вероятно обаче това да е основната причина за проблема ти. Щом има на лице парене и събеж ако се къпеш редовно значи проблема е някъде ... около евентуален необезопасен секс. Проблема на подобни страдания е, че ако действително има инфекция и тя не бъде лекувана - може да хронифицира и да ти докара ядове в един бъдещ период.
Нямам какво друго да ти кажа от това, което си написала.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ne be hora az sum na 16,ama tva nqkoi drug go e dobavil qvno ot dolo,za da se podigrae!no se edno,mersi za suvetite!!Po4na da mi minava ve4e!
moge i da sa gabi,no pri menzisa e idealno za razvitieto na mikrobi.gadno e da otide6 na ginekolog,no9 moge i da si struva.moge i da e ne6to normalno,no vse pak ne zabraviai,4e vseki organizam se razviva razli4no.4ao