.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: .....no coment

_bebs_
    Guest

.....no coment

Voda polov jivot,i do sega sum bila samo s ein muj pravime sex ot 3 meseca,i nz dali sex-a e pri4inata za moq problem!sramnite mi ustni sqka6 sa se sbru4kali,moje da sa gubi4ki no neznam,mn me surbi i me pari!4uda se da ne e ot prevruzkite mi,za6toto ot kakto sum v menzis mi se poqvi tova!nqkaukvi dsuveti i preporuki??!!molq vi pomognete,adski nepriqtno e a na ginekolog edvali nqkoga 6te se prestra6a da otida...

ot prevrazkite e..
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

fdsfddfd
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _bebs_
    ps. Na 13 i polovina sam
    на толкова години си и правиш секс.. [-o<

xaxa te neska po4vat ot 11-12 godi6ni be
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

fdsfddfd
    Guest
    а иначе по темата..
    мисля,че е от превръзките,защото и аз бях така..спокойно,не мисля,че има нужда да посещаваш гинеколог \/

fdsfddfd
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MorTi6a
    xaxa te neska po4vat ot 11-12 godi6ni be
    да ти кажа вече от нищо такова не се учудвам..какви ли неща не сам чувала..
    все пак те са си решили да почнат да се е*ат от толкова малки..тяхно е решението ..
    а какво ли да кажа за тези по на 12-13 момиченка,които висят по кафенетата също кукони и чакат някои батко да ги почерпи ....ужас... [-o< [-o< [-o< [-o<

Супер фен
    Град
    Sofia
    Здрасти, има макар и малка възможност проблема ти да идва от превръзките, но това можеш да го провериш като смениш марката! За мен е малко вероятно обаче това да е основната причина за проблема ти. Щом има на лице парене и събеж ако се къпеш редовно значи проблема е някъде ... около евентуален необезопасен секс. Проблема на подобни страдания е, че ако действително има инфекция и тя не бъде лекувана - може да хронифицира и да ти докара ядове в един бъдещ период.
    Нямам какво друго да ти кажа от това, което си написала.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

_bebs_
    Guest
    Ne be hora az sum na 16,ama tva nqkoi drug go e dobavil qvno ot dolo,za da se podigrae!no se edno,mersi za suvetite!!Po4na da mi minava ve4e!

nikkson
    Guest
    moge i da sa gabi,no pri menzisa e idealno za razvitieto na mikrobi.gadno e da otide6 na ginekolog,no9 moge i da si struva.moge i da e ne6to normalno,no vse pak ne zabraviai,4e vseki organizam se razviva razli4no.4ao

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си