- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nqma vreme za MEN
ot po4ti mesec hodq s edno mom4e ot moqta kompaniq.poznavame se ot nqkade 2 godini i sme si priqteli.toi otdavna me haresva i v posledno vreme i az po4nah da go haresvam... i taka tragnahme.
az ne u4a v grada i samo sabota i nedelq sam si tuk.vtora sedmica oba4e ve4e ne hodq na daskalo i sam si vka6ti.po4ti vsqka ve4er izlizam s kompaniqta,no toi ne izliza mn 4esto.ako ne sam az da go popitam dali 6te izliza imam 4uvstvoto 4e nqma i da se seti.kato mu kaja da izlezem-toi vse e umoren.dobre razbiram go-kak nqma da e izmoren kato hodi na daskalo,posle na trenirovki po basketbol i posle na fitnes.pribira se v 6-7 4asa i ve4erta si po4iva i u4i.izliza primerno 1 pat prez sedmicata i v sabota.dori nedelq-posledniq den v koito sam tuk,toi ne izliza.dobre de tolkova li ne moje da nameri vreme za menpokazva 4e sajelqva 4e ne se vijdame 4esto,no ni6to ne pravi po vaprosa
ot druga strana az ne moga da go nakaram da izliza-nqmam pravo a i ne iskam da mu kazvam kakvo da pravi.
nai-lesno e da se razdelim,no spored men tova ne e re6enie na problema a i 6te e tapo,za6toto znam 4e mn darji na men-ako ne be6e taka nqma6e da tragne s men i da jertva priqtelstvoto ni.
kajete mi kakvo da pravq za da go nakaram da me "vmakne v grafika si"![]()
![]()
![]()
![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
Два начина, или иска да скъса с теб, или иска да се чукате, така че дай на момчето това, което му се полага, и ще видиш как той ще те кара да излизаш
Даамм... и обича баскета повече от тебПървоначално написано от shalqlqlqlq
![]()
![]()
говори с него.така с чакане нищо няма да постигнеш.
кажи мму,че искаш да се виждате по-често и т.н. и той дано даа те послуша.но след ако говориш с него той продължи да не ти обръща внимание според мен е по-добре да се разделите.
Az sa6to sam na mnenie,4e iska da skasa s tebe,no po dobre si govori s nego i vsi4ko tva mu go kaji.
ne ostavqi ni6to da e pred teb za gajeto ti.e tova moga da ti kaja,po dobre govorete i mu kaji vsi4ko koeto 4uvstva6 i...............ako ne stane po dobre sksaite.................
E ako ne ste pravili sex nai-veroqtno tva iska ...... Ma moje i da iska da skasate ......
Nai-nakrq ne6to umno kaza "WILD_BOY"Първоначално написано от WILD__BOY
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
А ти за пореден път, нещо което е извън тематаПървоначално написано от magi_megi
![]()