.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    Yees_BabY
    Guest

Sex s BRATOV4EDKA..:P

awe xorica imate li brat4edka ili brat4ed koito da vi zzemat uma i duma,moita brat4edka ne q bex vijdal ot adski mn vreme,ma kat q videx leleeee ,ta da vi pitam vas,ako si pozvolq da q celuna daje,6e sgre6a li?ako tva vi e poznato,kajete mi kak da si pomogna,6oto ve4e,poludevam ?ne kazvam 4e sam vluben v neq,ABSURD,prosto e adski gotina deabaa IMA LI XORA V TOQ FORUM,DA IMAT JELANIE DA GO NAPRAVQT S BRAT4EDKA SI ILI BRAT4ED SI,NO DA NE SMEQT(ZARADI RODNINSKATA VRAZKA)

Супер фен
    ti si sa pobrukal be kak moje s bratov4edka si...lud si brato NEDEI tupo e.ima i dr momi4eta

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен
    Разбира се че ще сгрешиш ако направиш такова нещо. По-добре й кажи да те запознае с нейни готини приятелки и ги целувай тях

Ми натаковай я,после ще кажеш,че не си я виждал от толкова мн време и си забравил,че ти е братовчедка.hF

Guest
    mi slu4valo mi se e ama az se kontroliram i ako si pozvola da q celuna sigurno 6e me prebie sled tva

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    E imam 3 mnogo qki bratov4etki ma nemoje deba Ako ti e 4 bratov4edka deistvai

Guest
    Ако е трета, четвърта братовчедка, давай, дреме ти на патката..

Синдромът на MAFIOZO се е проявил и тук...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Фен
    Град
    Където Там
    Абе човек секса си е секс.... Хората са казали Хуй род не признава Ако тя е навита давай на момиче не се отказва.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    да бе братовчеди, братовчеди.... абе кфо ви става
    толкова ли сте извратени няма ли други хора които не са от семейството ви да ви харесат
    "Целувка за лека нощ"

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Ae pich za teb nqma li drugi jeni .. razbiram da e edinstvenata... ama stia.. sq nqq praish kryvosmeshenie q!!

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    ne ujasno e tova e se edno da spi6 s brat si il sestra si

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Може би ще направиш грешка...

Be ko da ti kaja! Zavisi koq bratov4etka ti e!! Ako e ot treta na gore davai! Moje da iz4aka6 visokosna godina i togava moje i 2-ra! Ama ina4e ako ti e 1-va bratov4etka Nqma smisal ima i drugi momi4eta!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Синдромът на MAFIOZO се е проявил и тук...
    Абсолютно!
    Ами аз съм против..колкото и да те кефи,ВСЕ ПАК 1 кръв тече във вените ви!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

a be ne te savetvam. Za latinoamerikancite e normalno , ama zas ne - i spored men 6te si e gre6ka.

Град
    MaiNa city
    Ne se izlagai!!momi4eta mnogo!edva li bratovb4edka ti e nai-krasivoto i nezamenimo momi4e na planetata!a i 6tom e prosto seksualno privli4ane..po-dobre si nameri drugo devoi4e
    Добрите момичета имат дневници,лошите нямат време за това.Аз..просто искам да живея живот,който ще запомня.Дори да не го опиша

Мн интересно..повечето момичета казват,че си извратен,а момчетат да и го..

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    be ti lud li si da iskash da ebesh bratov4etka ti tva e vse edno da ebnesh sestra ti !

Yees_BabY
    Guest

dano se saglasi:)))))

awe xora nz nekoi mi vikat nedei nedei,dr davai smelo,MISLA TAQ ve4er da i go kaja da q podpitam po nekaf na4in,da vida kak 6e reagira!kak mislite 4e 6e reagira [-o< [-o< [-o<

Пич, Коя братовчетка ти е ? Ако е некоя далечна .. нали там след 4-та действай но ако е 1 или 2 По-добре си харесай някоя курветинка от училище колкото да ти мине мерака.

Mii 4ovek mn zavisi ... koq bratov4edka ti e ... ako ti e 1 ili 2 po dobre se gramni ... ma ako e nqkoq po dale4na dai bati

Awe davai we ako se navie davai az poznavam takiva det s sestrite si go praqt

Hunter
    Guest
    Няма нищо лошо, аз съм спал с 3тата си братовчедка ... кво е значението дали ти е рода като е готина

Yees_BabY
    Guest

\:{{{{{{{{

xorica pitax q SLADKATA mi brat4edka i mi otkaza deaa ama dea podludqvame,naprao samo kat sme v edna staq i imam 4ustvo 4e 6te izbuhna.vaobrazqvam li si ili i se iska,ama de4e nemoje.sno6ti naprimer(sled kat q pitax i tq mi otkaza)kakto si gledame TV i stana ot legloto i neizdarjax i q fanax za krasta i q slojix to4no na onaq mi rabota,leleeeeee ,i TQ S DUPETO SI MI Q RAZTARKA LI4I 4E SI ISKA,AMA 6TO MI OTKAZA ,4ETVARTA BRAT4EDKA MI E

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си