- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex s BRATOV4EDKA..:P
А тука имаше нещо за сестрите
Не ми се вижда извратено да правиш секс със сестра си![]()
az sa6to imam brat4etka ama i az kato tebe kato se zagleda po neq,tq mi zima UMA I DUMA.No ne smeq da go napravq s neq zaradi rodninskata vrazka![]()
![]()
![]()
![]()
sa6tiq sam i az oba4e si kazah NE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(0.o)Don't worry,
(0.o)Be Happy.
i az iam super qka bratov4etka ama ne sam si i pomislql takova ne6to ama istina e ako ti e 3-ta 4-ta praskai tam prez k**a ti e....sexa si e sex i ne e za izpuskane![]()
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
еиии българи вижте до къде стигнахте
после циганите са били такива и онакива
баси изродите сте
как може да ти мине през акъла тва,па кво остава и да я чукаш
Дуу... е това за пръв път го чувамПървоначално написано от Анонимко
може само близнаци или близначки.Ама за "един приятел си има близначка" едва ли има нещо такова. По бива да излъжеш "един приятел си има сестра".
[/quote]
E kak da ne moje we,MOJE!Ne si li 4uval za bliznaci - mom4e i momi4e.
Pak za drugoto,davai praskai q(ako e saglasna de) i gledai samo gledai da ne vi hvanat 4e togava stava nape4eno![]()
![]()
ebi!!!az sa6to si padam po bratov4ed mi i ako ni se otdade vazmojnost sigurno bihme....![]()
Az imam sa6tiq problem ama moita mi e 3 bratov4edka
ako ti e 1 ili 2 ne dei se izlaga we 4ovek tova si e grqh
ako e navita se zabavlqvaite ama ako ti e na gore ot 3
moita makar i 3 ne iska da pravime sex probval sam
nz ti si re6i
edin moi fr.e spal s bra4etka si v edno leglo i si e nadarvil kura ,izvadilgo e pokazal i go e i i e kazal kako are da go napravim po bratov4etski toi e super golqm oligofren.razbira se tq e otkazala
Неморално е най-малкото. Другото го мани.
Имаше една думичка за тва....КРЪВОСМЕШЕНИЕ !!!
Можеш и да си избереш още някоя от следните : извращение, шизофрения, улигофрения, идиотизъм и др.
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
Abe kak moje da ste tolkova izvrateni be????
Bratov4edka!!!! Vyv venite vi te4e edna i sy6ta kryv, vse edno da iska6 da spi6 sys sestra si!!!
OTVRATITELNO!!!![]()
![]()
![]()
е то по тая логика може и с маика си да спиш....Първоначално написано от дрЕБОсъчко
я не се излагайте бе...тва е супер гадно![]()
Mi as lichno nqmam takiva perverzni pomisli ma mamkamu tva e gadno nedei brato mani begi bedi mani tva posle shte goni cql givot shti e kofti dokato si giv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po-dobre ne pravi tazi gre6ka,6te sugalqva6 cql givot![]()
oooo molq te ne go pravi,tolkova mn momicheta ima da mu se nevidi,zashto tr da spish tochno s bradchedka si![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Neee,ne i s bratov4edka ti osobeno,ako e purva!
OoOoOo!!!!gramnete me!!!!! Kak moje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tva e nai ujasnoto ne6to koeto sam 4uvala!!! Ujs!!!!
estestveno zabisi s koq!!!samo da ne e 1 ili 2!!!
UJAS
EI HORA V4ERA KAKTO SI SEDIM V NEINATA STAQ SAMO DVAMATA I SE 4UDIM KVO DA PRAIM I SI VIKAM NA AKAL KAK DA I KAJA DA SE EBEM 4E DA MI VARJEi MI VIKA SEDNI I AZ SEDNAH I SEDNA V MEN(PODIVEH OT KEf)I po4na da prai nekvi plavni dvijeniq varxu ona mi rabota
i po4naxme da se celuvame JESTOKO
oba4e da i iba maikata na lelq mi po4uka na vratata i q izvika da ide otvade,taman si misleh 4e 6e stane
,STISKAI TE MI PALCI ZA UTRE [-o< [-o<
![]()
11 точка от правилника, също така считам темата за изчерпала се!
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html