- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Pazete se
Ei sega e trugnal edin nov virus,deto vdigash 38 gradusa i samo povrashtash.Az go prekarah i vi savetvam da se pazite.Naprimer se obli4aite i ne hodete bosi vka6ti.Piite vitamini i ne se potete mnogo,mnogo.Mejdu drugoto ne qjte i ne piite ni6to koeto vi drazni stomaha,4e shte vi hvane edno raztroistvo!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
mdaa,ima v edin priqtel go kara i ima 39 gradusa ve4e 2 dni,a sega se razbolq o6te edna priqtelka i pak vdigna stra6na temperatura..Първоначално написано от magi_megi
Az pyk imam nqkf0 drug0 det pak ima6 Temperatura .. 37-38 i ka6lqm i mn sup0li ... I mi kazaha, 4e sa mi se zadrystili sin0siteAE mn gadn0 ...
Tva zna4i trqbva da pravish nagrevki i da ne izlizash navan bez 6al okolo liceto.Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
И какъв ще да е този вирус?
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Ув,и аз се чудя няма ли д аимаме вече грипна ваканция.Не за друго,ами защото отсъствам вече 1 седмица с температура 39 първите 3 дни..сега само кашлям яко,яко..и при положение,че от нашия клас примерно отсъстат по 10 човека..
kato sa na principa gazyr bydi ot stud umri 6te se razbolqvat az da 4ukna na dyrvo 6to ne boleduvam 6toto se obli4am s kvoto mi e udobno i topli4ko
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Както всяка зима. Нищо ново под слънцето...![]()
Teq virusi i baba gi znae!Zima e vse pak!Nqmam ni6to protiv golite krastove,tankite bluzki i kasite 4orapi ama pak e super studeno!Tai 4e ako iskate da ste zdravi da ne vi se nalaga po cql den da sedite v ka6ti i da tapeete obli4aite se be du6ici!Nqma ni6to lo6o zimata da si oble4en!daje e sme6no kato se razhojda6 polugol po ulicite na toq klin4!