.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Petko___
    Guest

странни образования

здр. на всички
    Искам да ви попитам за едни образования покраи половите ни органи на мен и моята приятелка
    ще ви дам описание как изглеждат (нешто като ватрешна папка но неличи изобщо че е там осештасе само при допир и е някакво твардо не боли и ако несе докосне неможе да се разбере че е там )от 3 4 дена саме го забелязали.
    страшно сме притеснени и двамата някои може ли да сподели с нас от какво може да е това.
    Ние мислим че е някаква инфекция но се пак искаме да се консултираме и с други хора.
    Благодарим ви предварително !

Супер фен
    Град
    Sofia
    Съмненията са основателни и изискват лечение. Подробности на Лично Съобщение. Вероятно се касае за поява на генитални брадавици или кондиломи, но аз не мога да отгатна просто ей така. Задължителна е консултация със специалист!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Съмненията са основателни и изискват лечение. Подробности на Лично Съобщение. Вероятно се касае за поява на генитални брадавици или кондиломи, но аз не мога да отгатна просто ей така. Задължителна е консултация със специалист!
    мерси за инфото но след като прочетох за тея две твои предположения мисля че не е нито едно от двете заото за второто до колкото разбрах трябвало е да има преди мен някои дръг партниор или аз да сам бил с дръг но при нас не е така а за парвото заболяване ми това нащо няма нищо общо с брадавици то несе забелязжа само при допир се осеща малка тварда буцица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си