- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- странни образования
здр. на всички
Искам да ви попитам за едни образования покраи половите ни органи на мен и моята приятелка
ще ви дам описание как изглеждат (нешто като ватрешна папка но неличи изобщо че е там осештасе само при допир и е някакво твардо не боли и ако несе докосне неможе да се разбере че е там )от 3 4 дена саме го забелязали.
страшно сме притеснени и двамата някои може ли да сподели с нас от какво може да е това.
Ние мислим че е някаква инфекция но се пак искаме да се консултираме и с други хора.
Благодарим ви предварително !
Съмненията са основателни и изискват лечение. Подробности на Лично Съобщение. Вероятно се касае за поява на генитални брадавици или кондиломи, но аз не мога да отгатна просто ей така. Задължителна е консултация със специалист!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
мерси за инфото но след като прочетох за тея две твои предположения мисля че не е нито едно от двете заото за второто до колкото разбрах трябвало е да има преди мен някои дръг партниор или аз да сам бил с дръг но при нас не е така а за парвото заболяване ми това нащо няма нищо общо с брадавици то несе забелязжа само при допир се осеща малка тварда буцица!Първоначално написано от Dr. Smurph