- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита нова категория
Честита нова категория на всички във форума. При възникнали въпроси относно mIRC и канала, мястото за въпроси е именно тук. Сигурен съм, че както аз така и другите потребители, които имат знания да отговорят, ще го направят с удоволствие. Питайте на воля, каквото се сетите свързано с mIRC. Приятно сърфиране из форума.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
Ami kakvo vsa6tnosyt predtavliava tozi kanal![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Еми влез и виж :PПървоначално написано от Elitooooo
Честит нов раздел![]()
Честит ти пост, Данчо, много бързо напредна и заслужи сегашното си положение - БРАВО![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
дае мноу бързо напредва момчето .. за 10 дена модератор стаана![]()
I don't know who I am с кой спа е ? от тук нататак ще има много да ме модерираш , обещавам ти![]()
п.п. само някой да ми е изтрил пак мнението![]()
Admin-Coki:
Спазвай Правилата!
Sujelqwam che taka razsujdawash.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
Ами... Съгласна съм с теб, LiNkiN4eToПървоначално написано от LiNkiN4eTo
Не че искам да съм мод, но има хора от години тук, които веднъж не са престъпили правилника (не говоря за себе си) и някакси това ми дойде като гръм. Но... нека админите да мислят... На мен все пак ми е странно. Не че имам нещо против теб,I don't know who I am , виждала съм, че даваш много добри съвети и вообще си примерен юзър със сигурност ще станеш и добър мод, но някакси е странно. Както и да е...
Иначе за мен категорията не е чак толкова наложителна в сравнение с "Творчество", но се пак да ви е честита![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ооо Данчо го знам аз отдавна, би трябвало и той да ме помни мене
но честно казано не съм съгласна от 5 дни да влиза във форума никой не го знае какъв е веднага става модератор и фоундер на канала,нещо не ми се връзва просто!
А честито и от мен
Сега на друготоабе хора кво като е станал мод
момчето не пише простотии,не псува във форума.
Напълно си заслужава да е мод![]()
Разсъждава като голям човек,и колко есета е написал....Не се държи кът шимпанзе,а като здраво мислещ човек!
Честито за поста ти I don`t know who I am!
ЧНК! демек Честита Нова Категория!
Ем честита и от мен , на патерици !![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Честита. Вече си имаме и чатче супер. \/
Къде?