- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Cradle Of Filth
Ехооо ! Тук съм !Намерих ти клипа !
Ако още не си го намерила ти , мога да ти го пратя по скайп , качеството е добро !
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Е, то вече не ми трябва. Сори, че съм те разкарвала да го търсишПървоначално написано от *-*Krisito*-*
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Ахах е добре , няма проблем![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Cradle of Filth rulzzzz From the cradle to enslave rulzzzz Мене яко ме радват големи изруди са![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Klipa gledal li si?Първоначално написано от celufan4o
![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Много ясно супер изрудски еПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Не по-изродски от клиповете на Некрофагия.Първоначално написано от celufan4o
mi...haresvaha mi..daje mi bqha liubima grupa edno vreme,ama v momenta ne6to mn mi padna mnenieto za tqh..ne moga da si krivq du6ata-imat dosta hubavi ne6ta-ot pyrvite albumi...
get off.
Cradle of Filth са голяма конкуренция оба4е на Dimmu Borgir Мене и 2те групи ме радват яко![]()
Много ме кефят!Супер са!
Първата тяхна песен песен, която чух беше Nymphetamine.Една позната, зарибена по тях, ми я прати а след това доста други, които също ми харесаха.А сега дръпнах и новия им албум![]()
Малко е старичка темата, а?
Абе няма значение, важното е, че Thornography е як.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
^А така, въпреки че любим ще си ми остане Dusk and her Embrace :P Поне е по-стабилна новата творба от Нимфетамин![]()
Ам ти си от метъл-уърлд, налимз![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Новият албум ми горе-долу ми харесва. Най ми харесва Temptation.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
никога не съм била върл фен на Крейдъл, ама тоя албум верно е страшно добър. на първо слушане ми се стори смотан, ама след това.. ехааа.
Cemetery and Sundown, Temptation, The Foetus of a New Day Kicking > all! само понякога се улавям, че искам да са малко по-тежки... само това не ми харесва.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Това е и първия сингъл-гледах и клипчето, интересно интерпретацияПървоначално написано от Mo6nо
![]()
Иначе на мен ми харесва много Tonight in Flames![]()