.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    linzi_pld
    Guest

Moderated:Мисля,че имам гъбички..

emi az sym na 15..ne sym bila do sega s mom4e...no si imam priqtel ot 8 meseca ve4e..iii iskam da spq s nego..no ima neshto,koeto mn mi prechi..ot 2 meseca nqkyde mislq,che imam gybichki..spazvam higiena...gledam vsi4ko da vyrvi ok.no..te prosto se poqviha..dori ne sym sigurna,4e sa gybi4ki..prosto me syrbi okolo vlagalishteto..ii se za4ervqva i se polu4ava edno takova kato podutina..ponqko se e slu4valo do takava stepen da se chesha...4e da se razranqvam i da tekva kryv ...a osen tova imam bqlo techenie..btw..az vinagi sym imala..moje da e mn malko,no go imam..a sega e po obilno..iskam da posetq genekolog..no bez nashte da razberat..iskam da znam kolko shte mi struva pregleda pri edin genekolog..i dali tova sa simptomite na gybichkite...pls..kajete mi..zashtoto nz kakvo da pravq veche

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен
    Мисля, че наистина са гъбички. Отиди веднага на лекар, изчакай да се излекуваш напълно, колкото и време да трябва, и тогава премини към контакт с гаджето.

Супер фен
    Град
    Sofia
    интересно е да споделиш нещо за себе си. колко често се къпеш, как изглеждаш, на колко време си сменяш бельото, какво си правила за 8 месеца с гаджето си и други подробности ... които биха ми помогнали. АКо желаеш пиши ми ЛС ако не пиши тук.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

на 90% са гъбички-гадноооо
    и на мен ми се е случвало-отиваш на гинеколог и ти изписват лекарства-няма нищо страшно и срамно
    истината е че и аз се притеснявах-но споко- за 4-5 дни след хапчетата всичко е нормално...и си 6!!!
    а за приятелят ти-недей да спиш с него докато не се оправиш напълно,защото...усещането е мн кофти...и щом ще ти е за първи път изчакай да се оправиш.успех

ааа и забравих да добавя-вземи си направление от личния лекар и прегледа при гинеколога ще ти струва..една потребителска такса....иначе-10лв....

Цитирай Първоначално написано от soldier_lady
    на 90% са гъбички-гадноооо
    и на мен ми се е случвало-отиваш на гинеколог и ти изписват лекарства-няма нищо страшно и срамно
    истината е че и аз се притеснявах-но споко- за 4-5 дни след хапчетата всичко е нормално...и си 6!!!
    а за приятелят ти-недей да спиш с него докато не се оправиш напълно,защото...усещането е мн кофти...и щом ще ти е за първи път изчакай да се оправиш.успех
    6 дена ?
    Леле кажи с кфо си се лекувала,защото аз вече 2 месеца ползвам 100 вида хапчета,свещички и нз какви др. глупости каквито ми предписва гинеколкожката и още си ги имам

Цитирай Първоначално написано от sheherezada
    6 дена ?
    Леле кажи с кфо си се лекувала,защото аз вече 2 месеца ползвам 100 вида хапчета,свещички и нз какви др. глупости каквито ми предписва гинеколкожката и още си ги имам
    А гаджето лекува ли се? Да не би ти да се лекуваш, а той да те заразява отново? При такива проблеми задължително се лекуват и двамата партньори! А ако са повече... Ми няма да се излекуваш скоро!

Мега фен
    Абе, наистина ли противозачатъчните предразполагат към гъбички? Даже съм чувала, че ги предизвикват.

Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    Цитирай Първоначално написано от sheherezada
    6 дена ?
    А гаджето лекува ли се? Да не би ти да се лекуваш, а той да те заразява отново? При такива проблеми задължително се лекуват и двамата партньори! А ако са повече... Ми няма да се излекуваш скоро!

ами не е тва причината,аз не съм правила секс с него

Гъбички можеш да пипнеш и по друг начин освен секс. Напр. в басейн, сауна, от бельо, хавлии, при продължителна употреба на антибиотици... Особено внимавайте с бельото - не купувайте евтини боклуци откъде да е, никога не обличайте ново бельо, без да е изпрано със сапун и гореща вода, никога не ползвайте чуждо бельо и прочие хигиенни мерки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си